2777
2789
عنوان

شوهر سبزه!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9936 بازدید | 106 پست

الهی بمیرم بچه ها دیروز دعواش کردم گفتم چرا سرکار دستکش نمیپوشی همش میگفت چشم چشم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باورم نمیشه هنوز بحث سر رنگ پوست داشته باشیم

خیلی بیشعوره خیلی قبل اینکه بیان میگفت اونا تورو نخواستن بعد که زنگ زدن قرار گذاشتن میگفت اگه گل و شیرینی نیارن خسیسن بعدشم که سبزه ای رو بهونه کرده

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
الهی بمیرم بچه ها دیروز دعواش کردم گفتم چرا سرکار دستکش نمیپوشی همش میگفت چشم چشم

بیا زن ذلیلم هست😂😂😂

برو شوهر کن بابا

شوهر کمه

شوهرخواهرتو ول کن 

مگه اون میخواد باهاش زندگی کنه

اگه انقد دهن بین باشی تو زندگیت به مشکل بر میخوریا

من الان شوهرمو با همه خوشگلیاش زشتیاش و همه چیزش دوستش دارم و باهاش زندگی میکنم به کسی ربطی نداره

قرار نیست همه از شوهرمن خوششون بیاد ک😂

خیلی بیشعوره خیلی قبل اینکه بیان میگفت اونا تورو نخواستن بعد که زنگ زدن قرار گذاشتن میگفت اگه گل و ش ...

متوجه نشدم...کی به کی گفته

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
خودت مهمی و اینکه به هیچ کس اجازه نده در مورد کسی که دوست داری حرف بی مورد بزنه همون اول دهنشونو ببن ...

اینا اگه اتو بدی دستشون بیشتر اذیتت میکنم مجبورم سکوت کنم

شوهر سفید و بور شیر برنج من دارم بدرد نمی خوره😂😂

اگه بر می گشتم عقب یکی از جززززززغاله تریناشو امتخاب میکردم

😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شوهر خواهرم گفت خواستگارم سیاهه

بی خیال بابا..‌‌شوهر خواهر منم از این عادتا داشت ولی اهمیت ندادم....اگه خودت دوسش داری به حرفا اهمیت نده و دوبار که از خوایتکارت حمایت کنی دیگه حرفی نمیزنه 

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

شوهرخواهرت یه چیزیش میشه بنده خدا!

رنگ پوست سلیقه ایه.

به حرف مردم گوش نده، یه گوشت در باشه یکی دروازه وگرنه کلاهت همیشه پس معرکه س. 

ارتباط رنگ پوست و گرمی و سردیم کذب محضه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.