2777
2789
یعنی ivfکردی؟؟ تنبلی داری؟

دو پریودی رفتم  برای ای وی اف بهم سوزن دادن سه روز سوزن زدم رفتم سونو که بررسی بشم دوباره سورزن بدن واسه تخمک کشی که گفتن دوتا فولی بیشتر نداری به درد تخمک کشی نمیخوره سوزنا قطع کردم سه روز بعدش رفتم سوزنای قبلی تازه آثر کرده بود ده تافولی داشتم ولی چون  سوزن قطع  شده بود و... دیگه گفتن برو طبیعی اقدام کن که چن روز بعد پری شدم سریع  

...... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو پریودی رفتم  برای ای وی اف بهم سوزن دادن سه روز سوزن زدم رفتم سونو که بررسی بشم دوباره سورزن ...

اها..من خودم روز دوم پریودی باید برم سونو گفت که بهت چند دوره تحریک تخمک میدیم جواب ندادiui..من فقط از قبل تحریک تخمک شدم چیزی ازiuiو ivfسر در نمیارم..فقط میتونم بگم ایشالله هرچی زودتر هم شما و هم من جواب بگیریم

یعنی ivfکردی؟؟ تنبلی داری؟

دکتر میگه مشکل خاصی نداری والا اسم تنبلی هم نمیاره صدبار پرسیدم دیواره رحمم و تخمدانم و... چ جوره میگه نرماله عکسم خوب بود میگم چرا حامله نمیشم مه علت نامشخص قرصم به خاطر ده تا فولی که داشتم میخورم که اگه ی وقتی آزاد نشدن کیست نشن

...... 
دکتر میگه مشکل خاصی نداری والا اسم تنبلی هم نمیاره صدبار پرسیدم دیواره رحمم و تخمدانم و... چ جوره می ...

علل ناشناخته هم داریم که اصلا معلوم نیس واسه چی آدم باردار نمیشه..آدم مشکل و بدونه درمانش راحت تره..چند ساله اقدامی؟

اها..من خودم روز دوم پریودی باید برم سونو گفت که بهت چند دوره تحریک تخمک میدیم جواب ندادiui..من فقط ...

ان شالله عکس رنگی گرفتی؟ من قرص هم مصرف کردم نگرفت عکس رنگی هم گرفتم نشد و... چن ماه اقدامی؟ 

...... 
علل ناشناخته هم داریم که اصلا معلوم نیس واسه چی آدم باردار نمیشه..آدم مشکل و بدونه درمانش راحت تره.. ...

دوسال نیم هس حدود ده ماه هس تحت نظر دکترم ی مدت ی دکتر بودم عوضش کردم رفتم سه چهار ماه تحت نظر ی دکتر دیگه 

...... 
دوسال نیم هس حدود ده ماه هس تحت نظر دکترم ی مدت ی دکتر بودم عوضش کردم رفتم سه چهار ماه تحت نظر ی دکت ...

اها..من مرکز ناباروری میرم..خیلی کارشون رو رواله چرا شما نمیرین مرکز؟

خیلی سخته درکت میکنم..انشالله دامن همه مامان های منتظر سبز بشه🙏

ان شالله فقط کلومفین مصرف میکنی یا اگه تجویز شد برات زیاد استفاده نکن برای یکی دوماه استفاده کن چون زیادیش ذخیره میاره پایین یا کیست میشه

...... 
ان شالله فقط کلومفین مصرف میکنی یا اگه تجویز شد برات زیاد استفاده نکن برای یکی دوماه استفاده کن چون ...

نه من اصلا کلومفین نخوردم لتروزول خوردم..حالا الان نمیدونم میخوان چی تجویز کنن