2777
2789
عنوان

بیاین از عشق بگیم عشق های عمیق

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بايد ميرفتيم. همهء مان ميدانيم يك لحظه هايى را بايد ميرفتيم. از آن موقعيت، از آن مكانى كه جاى ما نبود. از رفتارى كه در شأن ما نبود. از آدمى كه آدم ما نبود.

اما نتوانستيم در لحظه تصميمِ درست بگيريم. مانديم.

شب را مانديم همانجا كه جاى ما نبود. در رابطه مانديم با آدمى كه از آنِ ما نبود. در ادامهء مكالمه مانديم در بحثى كه از جنس ما نبود.

لحظه ها مهم اند و گاهى مهم تر هم ميشوند.

ما اما ميمانيم.

از همان لحظه، از همان آنى كه نميدانستيم همين الان برويم يا بمانيم، يا حتى ميدانستيم اما ترسيديم كه اگر برويم چه ميشود؛ اين ما بوديم كه مانديم؛ نه آن لحظه ها، رابطه ها، آدم ها.

مانديم و ديديم هيچ نميشد اگر همان لحظه تصميم ميگرفتيم خودمان را از اين رابطه، از اين آدم، از اين مكالمه بيرون بياوريم.

مانديم و ديديم هيچ نميشد، فقط زودتر تمام ميشد.

فقط در لحظه از اين تمام شدن ترسيده بوديم. اما تاثيرى در نتيجه نداشت، چون همان موقع تمام شده بود. تمام شده بوديم. فقط ديرتر اعلام كرديم كه دوست من اين رابطه تمام است براى هردويمان؛ و نه از همين حالا، كه از همان شب كه فلان شد اين رابطه تمام شده بود.

آدمى است و ترسهايش. آدمى است و تصميم هايش.

آدمى است و شجاعت هايش.

كه بترسد، ولى شجاعانه دست به خطر بزند چون ازچيزى ته دلش مطمئن است. مطمئن است كه رفتن درست تر از ماندن است. ترس اما انگار كودك درونمان را به گريه انداخته باشد كه التماسمان كند بيشتر بمانيم.

ما مانديم، اما رابطهء مان نه. بالاخره دير يا زود تمام شد.

همهء مان مانده ايم ميانهء دوراهى رفتن و ماندن. همهء مان تجربهء انتخاب هر دو راه را داشته ايم.

حالا ميدانم تصميمهاى شجاعانه را بايد دوست داشته باشيم. خودِ شجاعمان را بيشتر.

حال_خراب_من#  

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

عشق رو با خنده همسرم فهمیدم واقعا

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

قلم زیبایی دارین

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید 

دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید...

.

.

.

تا به کی باشی و من پی به حضورت نبرم

آرزوی منی...ای کاش به گورت نبرم!

😐😔

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

فقط رفتم و دل کندم و اجازه دادم زمان زخمم رو التیام بده. اگر می موندم با این شخصیتم ازارش میدادم. نم ...

عذاب نمیکشی؟؟؟

گریه نمیکنی؟؟؟

فکر داماد شدنش جنون بهت نمیده؟؟؟

منکه کاملا تارک دنیا شدم

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
از چی خودت نگذشتی ؟؟؟عشق با گذشتن از خود عشق میشه و الا فقط یه حس گذراست یه شور

از خودم گذشتم الان دیگه اون ادم ده سال پیش نیستم اصلا 

ولی هر لایه ای از شخصیتم که عوض شد اونم چیز دیگه ای طلب کرد

یه جایی حس کردم دیگه نمی تونم عوض شم. دیگه ظرفیتش رو ندارم. کاش داشتم. 

از خودم گذشتم الان دیگه اون ادم ده سال پیش نیستم اصلا  ولی هر لایه ای از شخصیتم که عوض شد اونم ...

ناراحت نشو ولی بهترین کارو کردی...بقول خودت هی عوض شدی بخاطرش تاکی؟؟؟

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡