2777
2789
ینی کسی ک مصرف میکنه بهش میگن معتاد؟مثل کسی ک شیشه مصرف میکنه...؟

ببین بعله معتاد میگن

ولی خب مصرف شیشه توهم میزنههههه ولی تریاک توهم اینا ندارع

بعد اینکه کللللللللللن معتاد معتاد هرجوریم که باشه تو چشم میاد ینی مثلن من بابام اعتیاد داره هرچی میبینتش به راحتی می‌فهمه در اولین نگاه

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔مرسی از اطلاعاتت عزیزم

من بابام مصرف تریاک داره . زندگی نداریم . بعضی اوقات مخش واقعا پوک میشه با حرف زدناش. 

مسافرت نمی‌تونیم بریم . 

مثلا بریم خارج شهر باید ساعت چهار عصر برگردیم . چونکه کم میاره . خیلییی دردسرهای دیگه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ببین بعله معتاد میگن ولی خب مصرف شیشه توهم میزنههههه ولی تریاک توهم اینا ندارع بعد اینکه کلللللللل ...

منم مامانمو بابام😬ولی گولم میزدن نمیگفتن چیه.الکی چرتو پرت توضیح میدادن...

من بابام مصرف تریاک داره . زندگی نداریم . بعضی اوقات مخش واقعا پوک میشه با حرف زدناش.  مسافرت ...

فامیلِ ما تریاک میزد یه بار رفتیم سفر دیدم صبح قبل صبونه ریخت تو ابجوش حل کرد و خورد😤😤

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

در بعضی اشعار حافظ هم ازش اسم برده چون اون زمان حکم دارو داشته

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اخه الان دیگه خالصش که گیر نمیاد ناخالصشم کلی عوارض داره قند رو نمیدونم ولی اکثره اونا که ترک میکن ...

ترک تریاک هیچ مریضی بعدی نداره. من دیدم کسانی که تریاک مصرف داشتند چندین سال و ترک کردند و سرزنده شدن . 

اونایی ک میگی سرطان گرفتن حتما چیزای دیگه هم مصرف داشتن ‌

منم همینارو تجربه کردم

اگر شوهرت هست سعی کن باهاش صحبت کنی ترک کنه . اگرم پدرت هست که کاریش نمیشه کرد . باید خودشون ب ی مرحله ای برسند ک راه اشتباه دارن میرن و ترک کنند. 

من دوستای بابام ک تریاکی بودند و بابامو تریاکی کردند همشون ترک کردند و جوون و سرزنده شدند ولی بابام دست گرفته . 

ترک تریاک هیچ مریضی بعدی نداره. من دیدم کسانی که تریاک مصرف داشتند چندین سال و ترک کردند و سرزنده شد ...

من نمیگم تریاک باعث بیماری میشه

میگم باعث میشه بیماری بروز نکنه

مثلا طرف دندونش داره میپوکه چون مصرف داره نمیفهمه

وقتی قطع کنه میبینه اصن دیگه دندونی باقی نمونده منتها تریاک تسکین میداده دردشو باعث شده نفهمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگر شوهرت هست سعی کن باهاش صحبت کنی ترک کنه . اگرم پدرت هست که کاریش نمیشه کرد . باید خودشون ب ی مرح ...

منم کلا خانوادم متلاشی ان..فک میکردم معتاد نیستن تازگیا فهمیدم ازمن ماده رو مخفی میکردن الان میفهمم چ خبره

خوب الان هم مصرف پزشکی داره ولی اینایی که معتادا مصرف میکنن معلوم نیست چیه.

منم همین گفتم عزیزم بله الان ناخالصی زیاد داره من اشاره به زمان قدیم کردم 😊