2777
2789
عنوان

عکس عکس عکس😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان گذاشت بچه ها؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

همیشه دیر رسیدم🙁حتی واسه عکس تفلد

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

مال منم فرداس.

امروز خانواده وخاهرش اینا ومامان بابای من میبره رستوران.

فردام۲نفری میریم

من سوپرایزی دوس داشتم مثلانبودم میومدم خونه سوپراااایز میکرد

ولی اون همه خوشحالیش توخواهرمادرش میدونه

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
مال منم فرداس. امروز خانواده وخاهرش اینا ومامان بابای من میبره رستوران. فردام۲نفری میریم من سوپرا ...

والا خیلی ام خوش شانسی دوبار میبرتت رستوران خواهر

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
وای حالا چی بپوشی ؟    

لباس😂

پیراهن طلایی خمره ای ساده که تا رو زانوئه😁

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
خیلی بامزه لحن تمام جملاتت بدون استثنا عینا حس عکس پروفایلته    

😅😅😅😅 خودمم دیگه 😁

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
والا خیلی ام خوش شانسی دوبار میبرتت رستوران خواهر

من که همش ناراحت بودم چرااینجوری برام تولدمیگیره نمیزاشتم گف باید بگیرم رفته کیکم سفارش داده نمیدونم چه جوریه سال اول تولدم عکسم زده بود بعداون نگرف گرف ها میبردغذاخوری کادو میدادکیک اینا نه  امسال اولسن تولدمه خونه خودمونیم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
به به  خوش بگذرون    

فداتون که❤