2777
2789
عنوان

بچه ها بیاییییین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 21 پست
من واسه پسرم خواهرم گرفت اما واسه دخترم انقدر عجله داشتم نتونستم

به سلامتی بغل بگیریش عزیزم ❤

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
ن خانم این انومالی نیست،این سونو سادست واسه طول سرویکس، احتمالا اشتباه شده 

باید حتما فردا باز مراجعه کنم مرسی گفتی عزیزم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی بغل بگیریش عزیزم ❤

❤همچنین

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
باید حتما فردا باز مراجعه کنم مرسی گفتی عزیزم

خواهش میکنم،بالای برگه ها واسه همه چ انگلیسی چ فارسی نوع سونو رو میزنن،حتما نگاه کن.اما ب احتمال80%اشتباه شده

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
خواهش میکنم،بالای برگه ها واسه همه چ انگلیسی چ فارسی نوع سونو رو میزنن،حتما نگاه کن.اما ب احتمال80%ا ...

از من هم ان تی هم این فقط بالای برگه به انگلیسی نوشته رادیولوژی و سونوگرافی😐نمیدونم والا 

از من هم ان تی هم این فقط بالای برگه به انگلیسی نوشته رادیولوژی و سونوگرافی😐نمیدونم والا 

فردا حتما سوال کن اما مطمئنم آنومالی نیست،اگ آنومالی بود باید سلامتی معده کلیه مخچه قلب مثانه ادرار زردی جنین و خیلی چیزای مهم ک نمیشه تایپ کرد باید توضیح میداد و تاکید میکرد،اما این فقط واسه طول سرویکس فقط سرویکستو توضیح داده،

فردا حتما سوال کن اما مطمئنم آنومالی نیست،اگ آنومالی بود باید سلامتی معده کلیه مخچه قلب مثانه ادرار ...

آره خودم واسه دخترم انجام دادم دیدم اخه توی آنومالی دخترم جنسیت رو هم زده بود توی این هیچی کلا نزده ممنون گفتی شایدم دکترم به خاطر اینکه طول سرویکسم کم بوده دوباره این سونو رو خواسته