2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 20 پست

اگر به حرفت گوش میده باهاش حرف بزن بگو من باردارم الان حساسم ذهنم اشفته است بعد زایمان هم مراخل سختیه لطفا یه کم رعایت کن کارایی نکن که تو ذهن من سوال ایجاد بشه و ذهنمو بیشتر بهم بریزه همون کارای روتین انجام بده یهو پانشو دوش بگیر و ادکلن بزن که من فک کنم خبریه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچوقت ازشوهرم توگوشیش چیزی ندیدم ولی امروزحرفه یکی ازدوستام منوحساس ترکردکه گفت شوهرخواهرم دوسال دوست دخترداشته بیچاره خواهرمم هی خبرنداشته توخونم هیچوقتم باگوشی زیادکارنمیکرده یاچیزه مشکوکی توگوشیش نبوده ولی بعداخواهرم فهمیده گوشی اضافه داشته فقط وقتهایی که سرکاربوده بادوست دخترش حرف میزده شوهرمنم ازصبح تاشب سرکاره من بدترحساس شدم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

این حرفتم منطقیه..

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز