2777
2789
عنوان

برنامتون واسه تابستون چیه؟؟همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم از تاپیک خاصی منو میشناختی ؟ یا همینجوری تگ کردی؟ یادم نیس 

من ازشما خوشم میاد

تاپیکاتونو دنبال میکنم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
من ازشما خوشم میاد تاپیکاتونو دنبال میکنم

واقعا 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

خداییش الآن بیشتر حس شاخی بهم دست داد 😅😅😅😅 

ولی تاپیکا من همش ناله بدبختیه دنبال نکن 😅

شوخی میکنم 

خیلی خوشحال شدم عزیزم 😘😘😘

واقعا 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 خداییش الآن بیشتر حس شاخی بهم دست داد 😅😅😅😅  ولی تاپیکا من هم ...

اره خیلی ناله ست😂😂😂😂

شاخ#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
چیکار کنم زندگیم خیلی مزخرف و بیخوده هیشکیم ندارم باهاش دردودل کنم اینجا تاپیک میزنم 😧😧😧 حالا س ...

به امید من تاپیک شاد بزن

تو میتونی😂😂😂

چشم ❤😊

بی بلا❤❤

منم ك طبق معمول هروز ميرم اداره عصر ميام

ولي شهريور ميرم شمال همينه فقط برنامه ريزيم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من رقص و زبان ک دارم میرم این امتحانای عزیز حمالم تموم شه یوگا میرم و یه عالمه کتاب خریدم منتظر فرصتم برم سراغشون😋 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕