2777
2789
عنوان

برنامتون واسه تابستون چیه؟؟همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از تاپیک خاصی منو میشناختی ؟ یا همینجوری تگ کردی؟ یادم نیس 

من ازشما خوشم میاد

تاپیکاتونو دنبال میکنم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
من ازشما خوشم میاد تاپیکاتونو دنبال میکنم

واقعا 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

خداییش الآن بیشتر حس شاخی بهم دست داد 😅😅😅😅 

ولی تاپیکا من همش ناله بدبختیه دنبال نکن 😅

شوخی میکنم 

خیلی خوشحال شدم عزیزم 😘😘😘

واقعا 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 خداییش الآن بیشتر حس شاخی بهم دست داد 😅😅😅😅  ولی تاپیکا من هم ...

اره خیلی ناله ست😂😂😂😂

شاخ#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
چیکار کنم زندگیم خیلی مزخرف و بیخوده هیشکیم ندارم باهاش دردودل کنم اینجا تاپیک میزنم 😧😧😧 حالا س ...

به امید من تاپیک شاد بزن

تو میتونی😂😂😂

چشم ❤😊

بی بلا❤❤

منم ك طبق معمول هروز ميرم اداره عصر ميام

ولي شهريور ميرم شمال همينه فقط برنامه ريزيم😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من رقص و زبان ک دارم میرم این امتحانای عزیز حمالم تموم شه یوگا میرم و یه عالمه کتاب خریدم منتظر فرصتم برم سراغشون😋 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز