2777
2789
عنوان

دارم شاخ درمیارم از دستتون😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 83 پست
مرده توو مراسم ختم زن یکیو ببینه خوشش بیاد میگیردش حالا این باید ب خاطر عرف ی جامعه عقب مونده ازدواج ...

والا من تو اقوام و در همسایه مردا رو همه دیدم بعد سالگرد زن گرفتن هیچ کس نبوده که قبل سال ازدواج کنه فقط یکیشون که معتاد هم بود صبر نکرد قبل سال زن صیغه ای گرفت که شنیدم بچه هاش طردش کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهان سوم چیه من عقیدم اینه مرده تا سال حرمت داره از اقوام نزدیک خودت بود هم همینو میگفتی؟

آره اقوام نزدیک که سهله خودم باشمم همینو میگم اون که به دلایلی بعد فردی ازدواج نکنی یا هر چیز دیگه میتونه مربوط به احساس باشه غیر این اعتقادی به چنین چیزی ندارم مثلا یه سال صبر کنه که چی بشه 😕

تنها یکی خواهد ماند، که از من قوی تر است                  و تو را از او گریزی نیست ؛ از دیر باز می شناسمش نامش تنهایی است .....
خیلیا تو این تاپیک نفهمیدن من چی گفتم من منظورم این بود بهتر بود تا سالگرد به احترام پدر بچه هاش صبر ...

من متوجه منظورت شدم 

شاید خیلی از اینایی که الان دارن دفاع میکنن خودشون آدم ها رو قضاوت میکنن و فقط حرفشو میزنن

ولی من میگم تو هر موضوعی هیچ آدمی نباید درباره زندگی بقیه نظر بده چه مرد باشه چه زن فقط به خودش مربوطه

کاش آدما این موضوع رو درک میکردن من هنوز حتی خانواده خودمو نتونستم قانع کنم که تو زندگی بقیه دخالت نکنن😐

آره اقوام نزدیک که سهله خودم باشمم همینو میگم اون که به دلایلی بعد فردی ازدواج نکنی یا هر چیز دیگه م ...

شما از دید این خانم داری قضیه رو میبینی حالا برو تو دید اون خانواده جگر سوخته که پسرشون و چال کردن زیر خاک از دیدگاه اونا به قضیه نگاه کن و نظرت و بگو ؟

من فکر کنم منظور استارتر از این بابت بود که آدمی که سالها باهاش زندگی کردیم ازش بچه داریم خاطره داریم رو چجور میشه ۵ ماهه فراموش کرد و همه این چیزا رو فراموش کرد و با یکی دیگه اخت شد.

درسته شرع اجازه داده و به عرف و مردم هم ربطی نداره ولی از لحاظ احساسی چجوری کنار میان به این زودی یک نفر دیگه رو جایگزین کنن؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن