2777
2789
عنوان

دارم شاخ درمیارم از دستتون😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 83 پست
والا نمیدونم دقیق

اگه بچه هاش بزرگ باشن و متوجه شرایط بشن فقط بده چون ب هرحال پدرشون بوده و اینطوری شاید احساسشون نسبت ب مادر عوض شه واینکه الان ناراحت و شوک فوت پدر هستن و ازدواج مجدد ب این زودی یه شوک دیگه وارد میکنه 

وگرنه از لحاظ دیگه مشکلی نداره

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهر من عده  طلاقش درنیومده شوهر کرد چی میگیییی

🙄 حرام که

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

دین اسلام گفته بعد ۴ ماه میتونی دوباره عروس شی...وقتی دین گفته بقیه حرفا کشکه

و اینکا ادما با هم فرق دارن شاید شوهر قبلیش خوب نبوده شاید خرج بچه اشو نداره و شابد هزار دلیل دیگه که من و شما ازش خبر نداریم

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
چه سریع واسش اومده خدا شانس بده بعد من مجردم چند وقته دیگه ۲۲ سالم میشه اصلا خواستگار ندارم   ...

منم خواستم همینو بگم😅🤪😂 ترسیدم دعوام کنند.. عجیبه انقد میگن شرایط اقتصادی بد شده دیگه کسی ازدواج نمیکنه ولی این مدل ازدواج ها من زیاد دیدم🤔 انقد ما مجردا خرجمون زیاده؟

اگه بچه هاش بزرگ باشن و متوجه شرایط بشن فقط بده چون ب هرحال پدرشون بوده و اینطوری شاید احساسشون نسبت ...

بله یکیشون مثل اینکه بزرگه ولی واقعا برا بچه ها خیلی شوک میشن بیچاره ها هنوز چند ماه نیست پدر پرکشیده نمیتونن اینقدر سریع تغییرات و بپذیرن

دین اسلام گفته بعد ۴ ماه میتونی دوباره عروس شی...وقتی دین گفته بقیه حرفا کشکه و اینکا ادما با هم فر ...

دین اسلام گفته ده تا زن مردا صیغه کنن مگه اینو گوش میدن خانوما که حالا زرنگ شدن اون قانونشو اجرا کنن 

بچه ها میدونم کار خوبی میکنه که داره ازدواج میکنه والا دور از جون خودمم بودم شوهر میکردم ولی میگم به ...

هرکس خودش تشخیص میده که بهتره چیکار کنه... ایشونم بهتر ندیده که تا یکسال صبر کنه...

والا شاخ دراوردن نداره 😕

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

عزیزم دور از جون دور از جون زن داداش خودت بود هم میزاشتی پنج ماه بعد ازدواج کنه والا تیکه پارش میکرد ...

نه عزیزم مطمئنم  که بهش حق میدادم

من خیلی روی خودم کار کردم که سعی کنم دیگه هیچ کسو قضاوت نکنم واسه زندگی هیچ کس نظر ندم حتی خواهر خودمو چون تا تو جای طرف نباشی اصلا نمیتونی درکش کنی ☺

من خودم دور ازجون شوهرم اگه همچین اتفاقی واسم بیوفته هیچچچچ وقت نمیتونم ازدواج دوباره کنم چون روحیه این کارو اصلاااااا ندارم

ولی اگه کسی روحیه اینکارو داره چرا نکنه؟؟چرا تا آخر عمر تنها زندگی کنه عذاب بکشه؟بخاطر حرف مردم؟واقعا درسته!!

ب.ما.چ#  

من زیاد به خودم میگم... هروقت کسیو میبینم که راجع بهش برام سوال پیش میاد.. سریع تو دلم خفه میکنم... تو دلم به خودم میگم به تو چه دوست داره 😄

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

مرده توو مراسم ختم زن یکیو ببینه خوشش بیاد میگیردش حالا این باید ب خاطر عرف ی جامعه عقب مونده ازدواج نکنه زانو غم بغل بگیره ! به خاطر همین عزف خیلیا توو سری خور شوهر میمونن ک طلاق نگیرن ک با عرف شهرشونو محلشون نمیخونه، عجبا 

نه عزیزم مطمئنم  که بهش حق میدادم من خیلی روی خودم کار کردم که سعی کنم دیگه هیچ کسو قضاوت نکنم ...

خیلیا تو این تاپیک نفهمیدن من چی گفتم من منظورم این بود بهتر بود تا سالگرد به احترام پدر بچه هاش صبر کنه .... والا چند وقت پیش یکی گفت عمم فوت شده دو ماه بعد شوهرش زن گرفته چنان مرد رو به فحش کشیدن حالا چون این زنه همه طرفداری میکنن