2777
2789

سلام🥰

دوستان من واسم یسری سوال پیش اومده😥

من متولد۷۷م نامزدم و حس میکنم خیلییی زود بوده بخاطرهمین عقد نمیکنم فعلا میگم صبرکنیم یکم بزرگ شم😐

تو نی نی سایت دارم هرروز میبینم که متولد ۷۸_۷۹ میگن متاهلیم و خیلیاشونم باردارن🤰!!!! حتی دیدم چندتاشون ۲_۳تا بچه داشتن👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👦

میخوام ازتون بپرسم خدایی راست میگید؟من‌همش حس میکنم دارید شوخی میکنید😧دوست پسر دارید یا واقعا متاهلید و باردار؟؟

خیلی ذهنم درگیر شده😅واسم جالبه..قصد توهین به کسی ندارم و امیدوارم خوشبخت‌باشین

مرسی از وقتی که قراره بذارید عشقا😘

مودب_باشیم#  

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

من بچه دارم😊🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

عزیزم هر جا یک سبکی همه مقل هم نیستن من ۲۴ سالگی ازدواج کرده ام اما هنوزم میگم زود 😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه دارم😊🤣

متولد چندی؟

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
عزیزم هر جا یک سبکی همه مقل هم نیستن من ۲۴ سالگی ازدواج کرده ام اما هنوزم میگم زود 😂😂

همونی هستی که شوهرت بعد عقد کم مونده بود بخورتت 😂😂😂

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
متولد چندی؟

۷۸ عزیزم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

77 دوست پسر دارم فعلنم به فکر ازدواج نیستم اصلا

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
همونی هستی که شوهرت بعد عقد کم مونده بود بخورتت 😂😂😂

😂😂😂یادت اره 🤦🏼‍♀️