2777
2789
عنوان

همسرم بین من دیدن خاهرش ،،، خاهر عوضیشو انتخاب ورد

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 82 پست

زدی تو صورتش کشیدیش پرتش کردی تو خونه😕

نه_به_خشونت_علیه_مردان#  😨

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بار که گذشت

ولی هیچ کس رو تو موقعیت لج بازی قرار نده

وقتی مرد رو تو موقعیت انتخاب همسر و خانواده قرار میدی و میگی یا من یا خانوادت

یا اینکه بری فلان جا منم میرم

در منطقی ترین حالت 50 درصد احتمال باخت هست.و این برای خانوم خیلی زیاد و سخته

شوهر منم همین مدلیه..در نهایت کاری رو میکنه که خودس میخواد و با مغز و روانت بازی مسکنه تا حرف تورو گوش کنه

خیلیم کار خوبی کردی چون منم اخلاقم مثل شماس

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
حالیش نبود اماده بود داشت کفش می پوشید

عیب نداره می ذاشتی بره وقتی بر می گشت یه جور دیگه به خدمتش می رسیی حالا اونم می خواد تلافی کنه اوضاع بدتر میشه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
مشکل از خودشه 

بابا طلاق بگیر خودتو راحت کن 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

مشکل از خودشه 

خب ثابت کن و ب خانواده شوهرت نشون بده بگو اگ خیلی اذیتم کنین از پسرتون جدا میشم چون نمیتونه ب من بچه بده برای چی باهاش بمونم ک شمام اذیتم کنین

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟