2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 82 پست

بعد امروز میگه بیایید خونمون فلان غذارو درست کنم،بعد منتظر بود بگم اره،یه دفعه وسطش گفت وایسید ببینم دخترم میاد ،اگه اون بیاد درست کنم،منم گفتم عه بعنی بخاطرفلانی میخواستید درست کنید،ممنونم ما خودمون یه چیزی میخوریم،خیلی ناراحت شدم😔

بخدا ی لحطه فک کردم من تاپیک زدم

منم دقیقا مادرشوهرم میخاد شوهرمو وابسته خودش کنه ک کرده وقنی هر روز میرفتیم اونجا لقمهارو میشماره ک هیچ تو ی بشقاب ب انداره شوهرم میریزه و تیکه و حرفو بایدواسه ی لقمه نون ظرفای ۱۳ نفرو تنهایی بشورم خاهرشوهرم ک میره میشینه 

بعدم خاهرشوهرم خ رومخه هی کلاس میزاره باون شوهرش هی رو مخه منم دیگ میخام کمتر برم هرچی حرف شوهر زبون نفهمم نمیشم 

بنطر من رفتی بشین ازت پذیرای کنه مث مهمون 

باشه تو ی ساختمون هستین بعدم بزن ب پرویی غذاتو بخور و بکش کنار ی بار ک ظرف نشوری خاهرشوت میاد کمکت هوارو میفهمه

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد امروز میگه بیایید خونمون فلان غذارو درست کنم،بعد منتظر بود بگم اره،یه دفعه وسطش گفت وایسید ببینم ...

بهش خوب تیکه انداختی افرین 

من شوهر نفهمم حرمتارو داره از بین میبره هرچی میگم کمتر برو فلان

ولی الان خودم  گفتم ک هفته ای یبار میرم من دیگ حمومم و دسشوییم مشترکه 

واسه  ی جوری میرم ک توراه نبینمش 

ی مدت میبینی اینقد ناپیدید میشم از نطرش ک حالش جا بیاد هرچند هرکار کنم من شوهرم ادمو خراب میکنه ولی خوبه ادم ب خودش احترام بزاره

بخدا ی لحطه فک کردم من تاپیک زدم منم دقیقا مادرشوهرم میخاد شوهرمو وابسته خودش کنه ک کرده وقنی هر رو ...

منم اکثر وقتا ناراحتم میکردن مادر و دختر،ثبات سخصیت نداشتن ،یه روز خوب بودن باهام بی دلیل یه بار بد،قبلنا شوهرمو تحریک میکردن علیهم،که من بد جور قاطی کردم با شوهرم گفتم جدا میشم ازت سر همین کاراتون،بعد ازون قضیه به بعد بهتر شد یکم

منم خونمون با مادر شوهرمینا تو ی کوچست.مادر شوهرم  خیلی دوس داره همش باهم باشیم ولی من از اولم دوس نداشتم.همش میگفت بیاید اینجا بپزیدباهم بخوریم ولی من هیچ وقت نرفتم تا خودش دعوتم کنه اوایل یکم ناراحت شدن ولی عادت کردن.تا دعوت نکنه شام ناهار نمیریم. امروزم ناهار دعوتم کرده😍کلا حرفم اینه باید کم کم عادتش بدی

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
چجوری بگم به شوهرم یعنی؟چیکار کنه مثلا

به شوهرت چیزی نگواگه مثلا هرشب میرفتی یواش یواش بهانه دربیاربشه یه شب درمیون همینجوربه بهانه های مختلف کم کن تابشه ماهی یبارخودشون دعوتت کنن

اینم بگم کلا شوهرم تک فرزنده ب خاطرهمین مادرشوهرم دوس داره زیاد باهم باشیم چون تنهان

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
من شوهر نفهمم حرمتارو داره از بین میبره هرچی میگم کمتر برو فلان ولی الان خودم  گفتم ک هفته ای ...

چه سخت،حالا من بیرون میرم و بیام انگار باید از گیت فرودگاه رد شم ،درشون بازه عین نگهبانا ،بعد فضول ،سوال جواب میکنن،

خیلی وابستس به خانوادش ،ولی از وقتی سر خونه زندگیمونیم بهتر شده یکم،ولی هر وقت میریم اونجا جوگیر هم ...

باید مدیریت کنی دیگه..هرچی بیشتر گیر بدی بیشتر به سمتشون کشیده میشه..فقط بیخیالی بزن و لبخند بزن..اینجوری بیشتر میاد سمت تو..اگرم تو اینجور مسئله ها باهاش مخالف بودی با لحن خوب و خنده بهش بگو..که بدتر لج نکنه..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜