2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکشتت با این امضات😂😂😂😂😂😂

😃😃😃😃واسه همه پیگیریات  مرسی😃😃😃😃😃

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
واسع همع مرسی گفتنات مررررررسیی

😊😊😊😊😊

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من فقط برای راهنمایی میخوام

سمت هر دختری رفتم نهایتش ارتباطمون به یک روز هم نکشیده با اگرم طولانی بوده بهم گفته ادمو نمیتونی جذب کنی

احساس ضعف میکنم .نمیتونم هیچ دختری رو برای خودم جذب کنم

من فقط برای راهنمایی میخوام سمت هر دختری رفتم نهایتش ارتباطمون به یک روز هم نکشیده با اگرم طولانی ب ...

تلاشتو بکن خسته نشو اول خودتو بشناس بعد ببین چی میخوای برو دنبال کن خواستتو دنبال دختر فضایی هم نباش یکی درست مثل خودت

تلاشتو بکن خسته نشو اول خودتو بشناس بعد ببین چی میخوای برو دنبال کن خواستتو دنبال دختر فضایی هم نباش ...

من 35 سالمه لیسانس دارم .پنج سال رزمی کار کردم .ادم روراست و صادقی هستم.از نظر فرهنگی و ادب بالا هستم .ادم عوضی و نامردی هم نیستم

اما اعتماد بنفسمو از دست دادم

اینجا حتی التماس یکی رو کردم.التماس کلا غروم رو داغون میکنه.

امضات باحال مخصوصا اخرش هواسم ب تونبود داشتم تکرارمیکردم

😁😁😁😁تکرار کن اشکال نداره