2777
2789
عنوان

شوخی‌بی‌جابا شوهرشوهرِشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8936 بازدید | 228 پست
من کلا خیلیییییی رو این چیزا خجالتیم کپ کرد وقتی اینطوری داد زدم گریه کردم😂😂😂😂😂😂😂😩

😂😂😂خوشبخت باشید خواهرمممم🌹🌹🌹

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
یه بار شب بود رفته بودیم خونه مامانم اینا شوهرم خم شده بود و داشت از صندلی عقب ماشین یه چی برمی‌داش ...

😂😂😂😂😂😂😂منم یبار محکم زدم پشتش گفتم ک‌و‌ن طلای من کیه

گف ینی چی خجالت بکش😂😂🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂خوشبخت باشید خواهرمممم🌹🌹🌹

ممنون عزیزم😍😍😍

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

یه بار ما که نامزد بودبم با شوهرم نوشابه مبخوردیم . بعد من گفتم من گاز نوشابه روم تاثیر نداره اصلا باد گلو نمیدم هر چقدر نوشابه بخورم . گفت اصلا امکان نداره . خودش یه شیشه رو سر کشید و بعد هی باد گلو میداد ناخوداگاه منم مبخندیدم . نوبت من شد منم یه شیشه رو رفتم بالا و گفتم دیدی رو من اصلا تاثیر نداره . اونم تعجب کرده بود که وااای چطور ممکنه وااااای وااااای و این حرفا پس این همه گاز از کجا خارج میشه و هی میخندیدیم . یه دفعه مادرشوهرم در زد اومد تو گفت مزاحم نیستم . منم هل شدم پاشدم اومدم بگم نه یهویی یه بااااااد گلوووو مشششتی دادم . شوهرم که از خنده از روی مبل افتاد پایین دلشو گرفته بود میخندید . مادرشوهرمم دیگه داشت پاررررره میشد از خنده منم خیلی ناراحت شدم ولی وقتی اینا رو دیدم رو زمین ولو شدن زمینو چنگ میزنن خندم گرفت دوباره یکی دیگه دادم ..... مادرشوهرم که اونروز شلوارشو خیس کرد شوهرمم تا یک هفته میخندید . الان بعد از هشت سال هنوز وقتی دارم نوشابه میخورم مادرشوهرم منو یه نگاه میکنه و میخنده . خاطره هاتونو خوندم خیلی خندیدم یاده این خاطرم افتادم .

یه بار شب بود رفته بودیم خونه مامانم اینا شوهرم خم شده بود و داشت از صندلی عقب ماشین یه چی برمی‌داش ...

😅😅😅😅😅😅🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم خیییییلی ازاین کارامیکنم

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E

اوایل عقدم بود به شوخی به شوهرم گفتم دردونه حسن کچل ، بعد دیدم همه این شکلی 😐 یه ربع دارن نگام میکنن

بعد چشم به پدرشوهرم افتاد تازه اونموقع بود که فهمیدم چه گندی زدم اخه پدرشوهرم هم کچل بود هم اسمش حسن 🤦‍♀️🚶‍♀️ 

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

یه بار ما که نامزد بودبم با شوهرم نوشابه مبخوردیم . بعد من گفتم من گاز نوشابه روم تاثیر نداره اصلا ب ...

🥴🥴🥴😂😂😂😂😂😂😂باز خوبه ضایعت نکردن!!

من شوخیم با شهرم یادم نیوفتاد ولی با بابام یدونه داشتم

چندسال پیش بابام چارزانو نشسته بود سوزنو آروم گذاشتم زیربااسنش سرمو گذاشتم روپاش یه سیلی محکم ناخودآگاه کوبوند توصورتم گریم گرفته بود از یه طرفم میخندیدم😅😅

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
اوایل عقدم بود به شوخی به شوهرم گفتم دردونه حسن کچل ، بعد دیدم همه این شکلی 😐 یه ربع دارن نگام میکن ...

اتفاقا شوهر خاله منم هم اسمش حسنه هم کچله🤣

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
@شیدا123456 ‍ 

@شیدا123456‍ 

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
ولی این وقت شب اون تاپیک ترسناکه بیشتر میچسبه😨

لایک#  

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻