2777
2789
عنوان

شوخی‌بی‌جابا شوهرشوهرِشوهر

8936 بازدید | 228 پست

😂😂😂😂

شبتون بخیر بهترینااااا

خوشگل ترررینا

اگر خوابتون نمیاد و مثل من شب بیدارید بیایددورهم سرگرم باشیم🤪

تاحالابا شوشوهاتون🤮همسری‌هاتون🤣اقایی‌هاتون🤢شوخی‌ای کردین که ناراحت شده باشه؟یاخودتون بعدش پشیمون شده باشید ازشوخیتون؟یاضایع شده باشین😶

تعررریف کنید

من یبار محکم لپشوگارگرفتم از رو دوست داشتن،خون اومد(هرچی میگید خودتونید😂😂)یهو از شدت درد زد تو گوشم😐قهرکردم رفتم خونه(نامزدیم)خیلی خیت شدم شوخی بدیم کردم😬

یبارم مامانم وقتی بابام داشت نوشمک میخورد،نوشمکو از دهنش کشید به شوخی دندون بابام شکست چون لَق شده بود😯😯خیلییی بد بود بعدش مامانم گریه کرد

توهین_ممنوع# صرفا_جهت_شوخی# فان#  

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

شوخی که خودم پشیمون بشم بعدش نه، ولی شوخی که شوهرم پشیمون بشه از اینکه من زنشم زیاد کردم

خخخخخ

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂😂😂

من یبار تو جمع بهش گفتم آخ قربون اون مغز فندقیت بشم

یهو چپ چپ نگام کرد ضایع شدم گُر گرفتم

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

ماه اول ازدواج کرده بودم از بارداری خیلی می ترسیدم صبحش که شوهرم داست می رفت سرکار گفتم باید بیبی چک بگیرم از وقتم گذشته بود بعد از ظهرش شدم عکس بیبی چک مثبت از نی نی سایت برداشتم براش فرستادم گفتم حاملم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ماه اول ازدواج کرده بودم از بارداری خیلی می ترسیدم صبحش که شوهرم داست می رفت سرکار گفتم باید بیبی چک ...

😶😶😶واکنشش چی بود

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙