2777
2789

خوزانی فامیل نیست پسوند فامیله. تو خمینی شهر مردم هر محل پسوند فامیلی خودشون را دارند. ورنوسفادرانی؛ خوزانی؛ فروشانی و...

خمینی شهر قدمت ۶ هزار ساله داره ولی چون بعد از انقلاب اسمش عوض شده همه فکر میکنند مثل شاهین شهر یه شهر تازه ساز و بی هویته‌. در صورتی که هویت کهنی داره.

خمینی شهری بودن افتخاره. من که خیلی دوستش دارم

معرفت بار گرانیست به هر کس ندهندش             پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهندش
والا شناخت دقیقی روشون ندارم ولی خوب و بد همه جا هست ولی یه محدودش هست بهش میگن جوی آباد اونجا اغلب ...

جوی آباد مهاجر نشینه. بختیاری و لر اونجا هستند. چه ربطی به خمینی شهر داره؟  مگه تو مناطق زینبیه و حصه اصفهان بومی میشینند؟ ما خمینی شهری ها از اینکه مهاجرا شهرمون را خراب کردند ناراحتیم دیگه چوب گثافت کاری اونا را به ما نزنید. 

خمینی شهر جز شهرهای امن ایرانه و بسیار فرهنگ دوست هستند.

معرفت بار گرانیست به هر کس ندهندش             پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهندش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جوی آباد مهاجر نشینه. بختیاری و لر اونجا هستند. چه ربطی به خمینی شهر داره؟  مگه تو مناطق زینبیه ...

نمیشه قطعیت داد همه ادمایی که اونجان بدن شاید وضع مالیشون خوب نبود مجبچر بودن اونجا زندگی کنن من خودم یکی از همکلاسیام حصه زندگی میکرد انقدر باشخصیت خانوم بود خانوادشم خیلی ادمای خوبی بودن اما خب بع خاطر شرایط مالیشون مجبور بودن 

نازنین جون عزیزم فکر کنم سو تفاهم شده من نگفتم هه اونایی که حصه یا جوی آباد می شینند بد هستن . اگه واقعا این سوتفاهم پیش اومده متاسفم. چند تا نظر بالا گفتن جوی آباد معتاد و.. داره گفتم جوی آباد جدید همشون مهاجر هستند به استثنای جوی آباد قدیم و ربطی به خمینی شهر نداره. جوی آباد ما هم شهید مدافع حرم داره.

اگه نگید از شهرش الکی تعریف میکنه باید بگم خمینی شهری ها بسیار فرهیخته و مذهبی و مهمان نواز هستند.  برا همتون دعا میکنم.

همه شهرها افراد متفاوت داره با قطعیت نمیشه نظر داد

اگه یکی میومد میگفت اصفهانیا خیلی بافرهنگن هم همین نظر را میدادید؟ می گفتید با قطعیت نمیشه برا همه یه چی گفت یا فقط برا خمینی شهر که گفتند بافرهنگن اینا نوشتید؟

کنجکاو شدم بدونم