راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تاپیکای قبلم گفتم عشقم بهم خیانت کرد و رفت امروز بهش پیام دادم گفتم ایشالله خوشبخت شی ولی بدون هر ر ...
نفرین چرا
اشتباه کردی کفتی
میگفتی لیاقتمو نداری بسلامت
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خب قصدمون ازدواج بود من نمیدونم زن شوهر دار باید زندگیشو بکنه یا بیاد بین دو نفرو بهم بزنه
اولا اینو داشته باش از من هیچ پسری با دوست دخترش ازدواج نمیکنه.دوما به درک که رفته زندگیتو بکن
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
هیچ پسری تو این دنیا وجود نداره که ارزششو داشته باشه بخوایم زندگیمونو بخاطرشون خراب کنن بهتر من که دوست پسرم قهر میکنه میره کلی انرژی میگیرم برا درس خوندن حتی از حرصش و این منو به موفقیتم نزدیک تر میکنه ک لقشون😍😍