jizgibili مدیر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 3113 عنوان مامانا کمک😢 | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 18 پست پسرم مرداد سه ساله میشهبخاطرمشکل شنوایی و کاشت حلزون تاالان از پوشک نگرفتمشخوب حرف نمیزنه و داره کلاس میرهخونمون خیلی گرمه شمالیم و هواشرجیه.دیگه پوشک نمیپوشه اذیت میشه از صبح روفرش جیش میزنه چیکارکنم؟؟؟خسته ام دوست دارم سر به بیابون اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 1398/03/22 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jizgibili مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 3113 يعني نميتونه متوجه توضيحاتت بشه؟ نه چون دوسال نشنیده وتازه داره میشنوه اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
jizgibili مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 3113 عزيزم طبيعيه الان گرمه ازادش بذار تا اخر تابستون همكاري ميكنه فقط صبرت رو بالاببر دیگه فرشمون نجس شده.اگه به همین سه ماه میشه از پوشک گرفتش باهاش راه میام.جیشو میشه تحمل کرد اگه خواست پی پی کنه چی😢😢😢 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
nina70 عضویت: 1391/11/02 تعداد پست: 9302 دیگه فرشمون نجس شده. اگه به همین سه ماه میشه از پوشک گرفتش باهاش راه میام.جیشو میشه تحمل کرد اگه خو ... پيپيشو نشونش بده بگو اين بايد بره خونش بعد كه اب ريختين با پي پيش باي باي كنهبچه ها باهوشن زود ياد ميگيرن هرچي قصه ميتوني از خودت بساز براش بگو من از راه قصه گفتن خيلي راحت از پوشك گرفتمش خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
شمیم85 عضویت: 1393/04/29 تعداد پست: 6376 پسر من الان 9سالشه! خیلی گذشته یادم نمیاد باید مرتب ببریش یه عنوان راحت برای جیش پیدا کن که بتونه ... ممنون عزیزم آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............