2777
2789
عنوان

گیسو ام. مهسا

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 68 پست
تاپیک زدم gisoo76. سرچ کن میاد برو بخون

چ جوری سرچ کنم عزیزم لینکشو میشه بزاری 

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم شرمنده بخدا❤

خدا نکنه عزیزم😘 شوخی کردم باهات

دوستان محبت داشتن ب یادم بودن 

ان شاالله ک زندگیت رو براه بشه و همسرتم سر عقل بیادتوجه بیشتری بهت داشته ک زندگی هر دوتون روبراه شه 

شماهم بخاطر پسرت توروخدا دیگه سراغ کسی نرو

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1342066&slug=فقط-فقیر-فقرا-بیان-اینجا&p ...

نینا جان میشه شماهم داستانتو بنویسی؟

اونجا خوندمش ولی ب قول خودت گوزپیچ شدم😂

دوست دارم کامل بخونم داستانتو

خدا نکنه عزیزم😘 شوخی کردم باهات دوستان محبت داشتن ب یادم بودن  ان شاالله ک زندگیت رو براه بش ...

چشم ان شاالله. 

😊مرسی از حضورت

آدمـ بایـد خـودشـ حـالہ خودشـو خـوبـ کنـہ  
نینا جان میشه شماهم داستانتو بنویسی؟ اونجا خوندمش ولی ب قول خودت گوزپیچ شدم😂 دوست دارم کامل بخونم ...

وای نه 😩

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖
از دیشب اینقد قربون صدقه ی شوهرم رفتم تعجب کرده میگه چته خل شدی😂 گفتم نه عاشق تو شدم😉

کار خوبی میکنی . البته از قدیم گفتن اندازه نگه دار که اندازه نکوست . یه وقت از  اونور بوم نیفتی . به وقت و به اندازه محبت کن همیشه غذات آماده باشه خونت مرتب باشه از بیرون که میاد بوسش کن و بهش خسته نباشید بگو حتی اگه میدونی سرکار نبوده . یهو بی هوا بوسش کن . با بچه ات د رموررد باباش جلوی خودش حرف بزن و بگو بابات اله بابات بله 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی