2777
2789
اوني ك ٥ روز مونده بود ب پري نيم ساعت  ولي سومي قبل ده دقيقه هاله انداخت  با اطمينان رفت ...

مگه میشه چندتا بی بی همشون کاذب نشون بدن حتما آمپول یا دارویی خورده بودین که اچ سی جی داشته دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرداپس اصلا معلوم نمیشه حتی درحدیه هاله.چون فردا۱۴ روزازآمپولhcgمیگذره و۴روز از اتمام قرص مدروکسی پر ...

عزیزم بزن نشون میده من یازده روز بعد آمپولام بیبی زدم ی هاله افتادو باردار بودم

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
آره عزیزم گرفتم مثبت بود

من اینارو نخوندم خخخخ مبارکه عزیزدلم عدد بتات چند بود ؟

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
عزیزم بزن نشون میده من یازده روز بعد آمپولام بیبی زدم ی هاله افتادو باردار بودم

عزیزم من یه روز قبل موعدم دوتا بی بی چک زدم دوتاش سریع مثبت شدن.دیروزم موعد پریودم بود که آزمایشم مثبت بود.دکترگفت ۱۰روزدیگه بیا واسه سونو

خدایاشکرت
ممنون عزیزم.۲۵۰

گفتم شاید توام بتات بالا باشه و مثل من دوتا نینی داشته باشی من بتام ۱۲۰۰ بود فردا میخوام برم واسه صدای قلبشون ترخدا برام دعا کن ک قلب دوتا نینیامم بزنه 

گفتم شاید توام بتات بالا باشه و مثل من دوتا نینی داشته باشی من بتام ۱۲۰۰ بود فردا میخوام برم واسه صد ...

واقعا خوش به حالت.چندروز بعدازپریودت بتات اینقدربود.ان شاالله عزیزم حتماواست دعامیکنم.کاش منم دوقلو باشه

خدایاشکرت
واقعا خوش به حالت.چندروز بعدازپریودت بتات اینقدربود.ان شاالله عزیزم حتماواست دعامیکنم.کاش منم دوقلو ...

واسه من یک روز بعد وقت پری ۱۲۰۰ بود البته تیتر بتا دادم 

عزیزم من یه روز قبل موعدم دوتا بی بی چک زدم دوتاش سریع مثبت شدن.دیروزم موعد پریودم بود که آزمایشم مث ...

منم امروز موعدمه اگه حامله باشم پس باهمیم فردا آزمایشمو میخوام تکرار کنم مشکوک بود،سونوی قلب منظورته؟

منم امروز موعدمه اگه حامله باشم پس باهمیم فردا آزمایشمو میخوام تکرار کنم مشکوک بود،سونوی قلب منظورته ...

ان شالله که باردارباشی عزیزم.نه واسه ساک حاملگی

خدایاشکرت