2821
2789

بله. خودمم همون موقع بیدار میشم 

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخ بهش گفتم بهم برسیم هرروز صبحونه براش اماده میکنم بیدارش میکنم اما الان ک دوستیم زورم میاد صبح زنگ بزنم بیدارش کنم اونم میگه اره ت حتما منو با صبحونه از خونه میفرستی سرکار 😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من شوهرم صبح چای سرکارمیخوره ساندویج درست میکنم میره اونجامیخوره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خخخ بهش گفتم بهم برسیم هرروز صبحونه براش اماده میکنم بیدارش میکنم اما الان ک دوستیم زورم میاد صبح زن ...

ایول عشقم بزارحساب کاردستش بیاد😜😜😜

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز