2777
2789
سلام خواهش میکنم،ممنون چه جوری تانژانت به توان۴ رو باید باز کنیم متوجه اون قسمتش نمیشم انتگرال گیریش ...

توضيح ايده مسائل رياضي در خيلي موارد واقعا سخته ،

خوب تو انتگرال گيري تسلط به مشتق گيري و  مهارتي كه از تمرين و حل مسأله به دست مي آد تعيين كننده است ، اگه مفهوم مشتق و پادمشتق رو عميق و دقيق بلد باشي هر تابعي كه بخواي انتگرال گيري كني  بايد توابعي كه مشتق يا پادمشتقشون شباهت داره بياد تو ذهنت و اگه نتونستي با تغيير فرم تابع زير انتگرال ، (مثل راه حل من) به جواب برسي از انتگرال گيري جز به جز كمك بگيري 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضيح ايده مسائل رياضي در خيلي موارد واقعا سخته ، خوب تو انتگرال گيري تسلط به مشتق گيري و  مها ...

آره آخر میرم خراب میکنم

الان شما یه تانژانت به توان دو کم وزیاد کردید ویه یک کم وزیاد کردید وبعد فاکتور گرفتید از یه تانژانت به توان دو یا راه دیگه رفتید؟سر کنکور فکرنکنم به ذهنم برسه

آره آخر میرم خراب میکنم الان شما یه تانژانت به توان دو کم وزیاد کردید ویه یک کم وزیاد کردید وبعد فا ...

اگه چنين سوالي با چهار تا گزينه بدن خيلي سريع با تسلط به مشتق گيري بايد بتوني جواب بدي  بعد هم از زوج و فرد بودن تابع زير انتگرال هم مي توني كمم بگيري براي تشخيص جواب بين گزينه ها 

اگه چنين سوالي با چهار تا گزينه بدن خيلي سريع با تسلط به مشتق گيري بايد بتوني جواب بدي  بعد هم ...

😫شمارم خسته کردم اینجوری متوجه نمیشم تسلط ندارم روی همه مباحث انتخابی خوندم مشکل اصلی من فکرکنم مربوط به تابع ومعادلاته

بازم ممنون