2777
2789
منم مشتاق شدم واسه پودره  اسمش چیه از داروخونه میگیری؟ میگی پودر موبر بده؟؟

داروخانه داره،لوازم بهداشتیام دارن،فقط حواست باشه جعبه بنفش رنگشو بگیر،هر کی هم گفت فرق ندارن،گوش نکن،چون فرق دارن،جعبه زردا خوب نیس

داروخانه داره،لوازم بهداشتیام دارن،فقط حواست باشه جعبه بنفش رنگشو بگیر،هر کی هم گفت فرق ندارن،گوش نک ...

قیمتش چنده گلم؟؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر جلسه بکینی ۹۰ تومنه منو دختر عموم رفتیم عالیه کرج هستیم اندیشه صورتمم لیزر کردم چنتا لک داشت صاف ...

یعنی شهریار؟منم لک دارم تو صورتم،به هرکی میگم،میگه کجاس؟!فقط خودم میبینمشون،کارش خوبه پس،کجای شهریاره عزیزم؟

یعنی شهریار؟منم لک دارم تو صورتم،به هرکی میگم،میگه کجاس؟!فقط خودم میبینمشون،کارش خوبه پس،کجای شهریار ...

اندیشه فاز۱

واسه منم کسی نفهمید خود شوهرم اومد دنبالم گفتم عوض نشدم گفت من که ندیده بودم چیزی 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
یعنی شهریار؟منم لک دارم تو صورتم،به هرکی میگم،میگه کجاس؟!فقط خودم میبینمشون،کارش خوبه پس،کجای شهریار ...

09305953067فرشته رضاخانلو

۲هزارو ۵۰۰ تومان،هر جعبه

ببخشی هی سوال میپرسم عزیزم یه جعبه واسه کله دستو پا میشه یا نه؟؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
اندیشه فاز۱ واسه منم کسی نفهمید خود شوهرم اومد دنبالم گفتم عوض نشدم گفت من که ندیده بودم چیزی 

میشه لطف کنی اسمشو بگی گلم؟ببینم میتونم برم پیشش،البته تهران دنبالش میگیرم ببینم تهران هم کجاها هست

میشه لطف کنی اسمشو بگی گلم؟ببینم میتونم برم پیشش،البته تهران دنبالش میگیرم ببینم تهران هم کجاها هست

فرشته رضاخانلو

زغالی دردنداره؟؟

اصلا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم پوستتون شل نشده

نه. برا چی شل شه؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من الان زیر بغلو شروع کردم بیکینی هم خوبه جواب میده؟؟ شما تاثیرشو‌دیدین؟

بکینی شنبه وقت دارم ولی زیر بغل خوب بود دخترعموم یکساله برداشته هنوز درنیومده