mahor000 مدیر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 344 عنوان مجرب ترین فالی ک تا حالا دیدین؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست چی بوده؟ و اگ براتون مقدوره واسم بگیرین منم براتون ایت الکرسی میخونم گاهی گمان نمیکنی و میشود ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا....... 1398/03/21 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشااا_میشااا عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2753 😐😐😐😐 چه ديوونه اي بوده!! مادره چه جور ادمي بوده ك گفته جلوگيري نكن اه چندشم شددد سرکار بودیم بابا😑🤦♀️ 🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123860 سرکار بودیم بابا😑🤦♀️ جاي من خالي بوده يه متلك درسته ميذاشتم كف دستش😐😂 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ماشااا_میشااا عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2753 جاي من خالي بوده يه متلك درسته ميذاشتم كف دستش😐😂 اصن صدات کردم برا همین🤣🤣🤣🤣👍 🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123860 اصن صدات کردم برا همین🤣🤣🤣🤣👍 واللا ديوونه هاي كم بود توجهي😁😁 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤