2777
2789
عزیزم شما ایزی اسلیم رو چندتا خوردی؟ و اینکه من تو اقدام بارداری هستم مشکلی داره؟

من 45 تا خوردم روزی یدونه اگه باردار نیستی میتونی استفاده کنی ولی اگه بار دار باشی اصلا نباید استفاده کنی چون خیلی ضرر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی اضافه وزن داری ایزی اسلیم بگیر اول من حدود 8 کیلو کم کردم

اره سی کیلو دارم بیستاشو دوره ی شیر دخی کم کردم عقط با رزیم ولی دوباره با ایترسهای بعدی که بهم وارد شد اضافه شد،قیمتشو نمیدونی؟

من 45 تا خوردم روزی یدونه اگه باردار نیستی میتونی استفاده کنی ولی اگه بار دار باشی اصلا نباید استفاد ...

این ماه دکتر دارو داده لتروزول و اچ ام جی

میترسم کنارش ایزی اسلیم بخورم 😐 اخه دارمش دونه ۱۰ خریدم

چرا مراعات میکردی ورزش داشتی ؟

عزیزم الان 20روز ذارم میخورم... ورزش ی روز اسپینینگ ی روز فیتنس... غذا هم خیلی خیلی کم میخورم... نميدونم چرا بخدا ميخوام جیغ بزنم...

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
عزیزم الان 20روز ذارم میخورم... ورزش ی روز اسپینینگ ی روز فیتنس... غذا هم خیلی خیلی کم میخورم... نمي ...

نمیدونم چی بگم اما یه سریا بدنای مقاومی دارن به خاطر اون قرص خیلی تاثیری نداره شایدم قرصی که خریدی اصل نیست به خاط اون تاثیرش کمه از جای معتبر بگیر 

نمیدونم چی بگم اما یه سریا بدنای مقاومی دارن به خاطر اون قرص خیلی تاثیری نداره شایدم قرصی که خریدی ا ...

والا از جای معتبر گرفتم.... نميدونم چیکار کنم... کاش یکی راهنماييم میکرد... من حتی سایز هم کم نکردم... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
والا از جای معتبر گرفتم.... نميدونم چیکار کنم... کاش یکی راهنماييم میکرد... من حتی سایز هم کم نکردم. ...

پس به نظر من بادی اسلیم بخر میگن مخصوص بدنای استپ و مقاومه من از سایت ماشاپ میخرم قرصاش اصله ولی به پیجای اینیستا اعتمادی ندارم هرکس یه نرخ و قیمتی برای خودش میده این سایت قیمتاش مناسب تر از  جاهای دیگه هست

پس به نظر من بادی اسلیم بخر میگن مخصوص بدنای استپ و مقاومه من از سایت ماشاپ میخرم قرصاش اصله ولی به ...

عزیزم اصلا ديگه نميتونم هزینه کنم... خداکنه وزنم بیاد پایین... 

عزیزم اصلا ديگه نميتونم هزینه کنم... خداکنه وزنم بیاد پایین... 

یه کاری کن قرص قطع کن سه چهار روز صبر کن دوباره بخور به بدنت شک بده ببین چطور میشه و اینکه ناشتا بخور اینسری  اب خیلی خیلی بخور و از لبنیاتم اصلا استفاده نکن