2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزنم بالا رفته.اعصابم خورده.اسپیرونولاکتون و متفورمینم میخورم

اشکال نداره، برو باشگاه هم روحیه ت بهتر میشه هم چاق نمیشی خیلی خوبه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بعد از چند وقت؟ 

کاهش وزنم ۲ سال طول کشید و من جلوگیری داشتم 

عسل سیاعدونه هم ۶ ماه خوردم ماه دوم اقدام باردار شدم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من پریودم نامنظمه ولی یوقتایی جلوگیری داشتم فقط ماه اول اقدام درست و با برنامه داشتم، اردیبهشت که ما ...

راستش من اصلا تو فکر اقدام و اینجور چیزا نبودم و راحت زندگیمو میکردم و اصلا به فکر بچه و تنطیم شدن پریود و ... نبودم ولی چون پریودام تاریخ دقیقی نداشتن و هرچندماه پریود میشدم حتی به فکر جلوگیری هم نبودم تا اینکه با وجود پریود نشدن حامله شدم ..یه خانومی تو سایت تعجب کرده بود میگفت فولی از کجا اوردی برای باردارشدن وقای پریود نمیشی 😂😂😂😂اصلا نمیدونم فولی چی هست

😍😍😍
راستش من اصلا تو فکر اقدام و اینجور چیزا نبودم و راحت زندگیمو میکردم و اصلا به فکر بچه و تنطیم شدن پ ...

اره عزیزم شرایط آدما با هم فرق داره، وقتی خانه دار باشی نظر بقیه روت یه جور دیگس، به علاوه شوهرم 35 سالشه عاشق بچه ایم نمیخوام دیر بشه همش بفکرشم ذهنم آخه آزاد نمیشه

کسی ک تنبلی تخمدان داره نمیشه جلوگیری نداشته باشه؟والبته فعلنم قصد بارداری نداشته باشه

عزیزم ممکنه باردار بشی و تو عقد مشکل ساز بشه

اره عزیزم شرایط آدما با هم فرق داره، وقتی خانه دار باشی نظر بقیه روت یه جور دیگس، به علاوه شوهرم 35 ...

منم شوهرم ۳۵ سالش بود که بابا شد.ایشالا شما هم همین روزا مادرمیشی عزیزم توکلت فقط وفقط به خدا باشه

😍😍😍