2777
2789
عنوان

ﭺالش

159 بازدید | 20 پست

همین الان به همسرتون پیام بدین اصلا دوست ندارم و بعد که گفت ﭺرا بگین عاشقتم اسکرین بگیرین بفرستین عکس العملش رو

دوست پسر نامزد شوهر و ..... همﭺی 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه نپرسید چرا و جاش گفت منم همینطور چی؟😞

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

پیام بدم جواب میده ولی حوصله ندارم

الان میگه گیر عجب دیوونه ای افتادم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

میشه به ماشینم با بلوتوث بفرستم؟😂

مجردم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من اگه اینجوری بگم شوهرم واقعا حالش بد میشه سریع میاد خونه... بعد دیگه بیا و درستش کن    

بابا یه لحظه اسکرین و درجا میگی عاشقتم و تمام 

حالا هرجور راحتی 

خوشبخت بشین ❤

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
بابا یه لحظه اسکرین و درجا میگی عاشقتم و تمام  حالا هرجور راحتی  خوشبخت بشین ❤

مرسی عزیزم.... آخه از صبح قرار بوده یه چیزی برام بگیره بیاره من همچنان منتظرم و اون نیومده الان تا پیام بدم فکر می‌کنه واسه اونه سریع میاد خونه واسه دلجویی