اگ میرفتم ۲۰ سالگی با شوهرم ک دوس پسرم بود بیشتر وقت میگذروندمو زیاد باهاش دعوا نمیکردم😁بجاش کلیییییی خوش میگذروندمو فکرای منفی راجع ب ایندم نمیکردم❤❤❤
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه انتخاب اشتباه کل زندگیمو نابود کرد اگه برگردم هیچوقت تکرارش نمیکنم ومنتظر ....میموندم،کلا مسیر زندگیم عوض شد هرچند از اون اشتباه خودمو نجات دادم ولی دیگه به مسیری که قرار بود توش باشم قرار نگرفتم
از حدود بیست سالگی دقیقا زندگیم از یه جاده رفت تو یه جاده دیگه،البته تقصیر خودم بود،انتخاب اول اشتباهم ولی بعد از شرش راحت شدم ولی دیگه نشد که برگردم سمت مسیر اولم،و تو این مسیر تو انتخاب آخرم هماشتباه دیگه کردم البتهالبته اون دیگه رفته بود ،الان دلم با دخترم خوشه فقط همین،داستان زندگیم خیلی طولانیه،بعضی وقتها فقط گریه ارومم میکنه چهار سال گذشته ولی موقع عروسیم با اینکه اونم عروسی کرده بود ولی گریه کرده بود اونی که واقعا همو میخواستیم