2777
2789
عنوان

خواستگارم دوبار طلاق داده

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 22 پست

اگه یکیو طلاق داده بود احتمال اینکه زنش مشگل داشته خیلی زیاد بوده ولی دوتا ۹۰درصد مشکل خود مردس

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
میگه ما دوسنداریم از همسرای قبلیش تحقیق بشه 

پس ردشون کنید. برن گمشن

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری به این خانواده ندارم.ولی این نشونه بدی نیست.ممکنه تو زندگی هر کسی پیش بیاد.ار جمله خواهرشما

درسته ولی ترسناکه لااقل مامیتونیم شماره نامزد قبلی مادرشوهرش واینارو جهت تحقیق بدیم چون مجبوری جداشدن خیلی دوستانه ولی اونااینطورنیستن

عزیزدلم ممکنه تو هر زندگی پیش بیاد ولی باز هم ممکنه مشکلی باشه بدون اطمینان جلو نرید و صد درصد نظر خ ...

خیلی ممنونم بابت نظرهای تک تکتون ایشالله خوشبخت بشه اونم ولی کلا از فرهنگ وخانواده نمیسازیم