2777
2789
عنوان

دوستان دلم پره خیلی شوهرم بهم طعنه زد خودشم مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2128 بازدید | 107 پست
تو دعوا همیشه حرفایی رد و بدل میشه که طرف و بسوزونه  قطعا توهم با حرفات چزوندیش بیخیال شو  ...

بهم میگه چشات ریزه، خیلی خوشگل نیستی، ا چرا بازوهات بزرگ شده، بعد میگه بدم میاد یکی تعریف خودشو کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش گفتم خدا رو شکر میکنم مشکل داری، وگرنه منو ول نمیکردی، اینم بگم اوایل که منو دکتر می‌برد همش طعن ...

ازین آدم خواهشا بچه نیار !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان چکار کنم اصلا نمیزاره برم آرایشگاه خواهرم بهم میگه فساد خونه زدن آخه این حرفه، 

عزیزم به دوستمون هم گفتم همه چیز را سخت نگیرید...عصبانی نشو خانومی...این حرفها را میزنه فقط بهش لبخند بزن و چیزی نگو بعد خودش پشیمان میشه...من همش ناراحت میشدم و عصبانی میشدم الان همش مریضم...شوهرهامون چیزیشون نمیشه ما خانمها حساسیم

بهش گفتم خدا رو شکر میکنم مشکل داری، وگرنه منو ول نمیکردی، اینم بگم اوایل که منو دکتر می‌برد همش طعن ...

بهش بگو اگه مشکل دارم ازم جدا شو ، وقتی اینو بگی میفهمه از جدایی نمیترسی خودشو جمع میکنه

یاور کن منم همینجورم . همش نشخوار ذهنی دارم . حرفای مرور میشه حتی حرفای بقیه ته ناراحتم کردن حتی نوا ...

نکن خانمی با خودت...این به خاطر اینه که ما خودمون را دوست نداریم...خودت را سرگرم کن  اگه دیدی داری اذیت میشی کتاب بخون و فیلم نگاه کن

بهم میگه چشات ریزه، خیلی خوشگل نیستی، ا چرا بازوهات بزرگ شده، بعد میگه بدم میاد یکی تعریف خودشو کنه

منتظر تعریف مرد نباش حتی شوهرت وگرنه اسگول میشی ثابت شدست. فساد خونه آنه مگه عهد دقیانوسه حرف در میارن. بگو آره تخمکامو خواهرم نگه داشته از تو بچه دار نشم. تخم تورو ملخ خورده؟ پرروانا مشکلم دارن زرت و پرت میکنن تنبلی تخمدان حل نشدنی نیست. اسپرم مشکل داشته باشه بساطهه

روزگار سخت شده مردا فشار اقتصادی روشونه دلشون پره سر زن و بچه خالی میکنن احتمالا با شوهر خواهرات مقایسش میکنی اینجوری خودشو خالی میکنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
منتظر تعریف مرد نباش حتی شوهرت وگرنه اسگول میشی ثابت شدست. فساد خونه آنه مگه عهد دقیانوسه حرف در میا ...

بقران اینم سونو نشون سه تا دکتر دادم گفتن تخمدانات فعال شدن