2777
2789
عنوان

کات کنم یاچی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست
مورد داشتم دماغشو عمل کرده کسی اصلا متوجه هم نشده دوس پسرت توهمیه ساعت۹بزارش دم در ببرن

😁حس میکنم غیر مستقیم خاست حرفشوبزنع

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس باشه هرجا باشه😂😂 ترجیحا دماغ😁

آهان😂خوبه از کات کردنشون عکس نمیخوای😄😄😄

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
یعنی منظورش این بود که همه عاشقت میشن...شما پسری لطفا حدس بزن ازم ایراد گرفته یانه؟ممکنه بی منظور با ...

آها این چیزا زمان ما نبود  ...نه ایراد نگرفته خواسته بی خیال عمل بشین

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
حالا جدی بود باهات یا داشت شوخی میکرد 

نمیدونم...من همین الان بلاکش کردم دیدم شماها راهنمایی نکردین😐😂

نمیدونم...من همین الان بلاکش کردم دیدم شماها راهنمایی نکردین😐😂

بلاک برا چی لوس بازیه تو کاری که دوست داری انجام بده بعد اگه دیدی مشکلی داره کات کن 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   
بلاک برا چی لوس بازیه تو کاری که دوست داری انجام بده بعد اگه دیدی مشکلی داره کات کن 

اقا خب من رو قضیه ایرادگرفتن حساسم اخه زشتم نیستم نمیدونم شایدم هستم ولی اون چش داره دیگه مگه من گفتمش بیا بامن دوس شو

اقا خب من رو قضیه ایرادگرفتن حساسم اخه زشتم نیستم نمیدونم شایدم هستم ولی اون چش داره دیگه مگه من گفت ...

نگفته که زشتی گفته خوشگل تر میشی روت کراش میزنن چه ربطی به زشتی داره 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز