2789
عنوان

سـرطان ریه

818 بازدید | 17 پست

امروز فهمیدیم پدربزرگم سرطان ریه داره😰

اونم از نوع‌بدخیم و تا استخوناش رفته

ریه‌هاش آبم اورده

کیا تو نزدیکشون داشتن این موردو؟؟؟

چ‌اطلاعاتی راجع‌بهش دارید؟

چقد زنده میمونه؟جوونه بابابزرگم😰😰😰

سرطان# اللهم_اشف_کل_مریض#  

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله به خیر بگذره. منم امروز خبر سرطان روده گرفتن یکی از دوستانمون رو شنیدم. خدا ریشه کن کنه این مرض لعنتیو که همه گیر شده😢😢

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
ای کاش هرچه زودتر داروی قطعیش کشف بشه مثل سرماخوردگی که سالها قبل باعث مرگ افراد میشود

الهز امین خییییلی زیاد شده این لعنتی از همه‌تون دور باشه

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

مادر شوهرم داشت ...ناراحت نباش عمر دست خداست 

اونم همون علایمی که میگی رو داشت ی ساله مرحوم شده تو چهلو سه سالگی ....البته اون ب کبدش و سینشم زده بود 

ی توصیه دارم بهت فقط بیمارستان خصوصی حتی شده برا دوروز ...مادر شوهرمو تو دولتی قطع امید کرده بودن بردیم خصوصی پنج ماه بیشتر زنده موند انشالله شفا پیدا کنه 😔

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

داروش که اختراع شده اسمشم nivolumba دو سال پیش رو مرد 50 ساله ای که دو هفته به عمرش بیشتر نمونده بود ازمایش شده یارو خوب شده برگشته خونش تو نت سرچ کن اسم دارو رو