2777
2789
عنوان

شوهر به من میگه جوجو

| مشاهده متن کامل بحث + 13008 بازدید | 112 پست
واااای ینی روم میشه بگم؟؟

وای چرا روووت نمیششهههه من با نامزدم دوس بودیم از دوره ی دوستی خیلی خجالت اور تر از ایناشو بهم میگفتیییم😐این که رو نمیخواد 

شوهرته ها چرا راحت نیسی باهاش؟

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی با من بخواد اینجوری حرف بزنه این چهارتا استخون دست رو میزنم تو دهنش...چندشم میشه😡😖 اما شما سع ...

نه من ناراحت نمیشم ،اخه من خیلی سرماییم ،تو تابستونم تو میکشم رو خودم تا زیر گلوم میگه وقتی تا گلو میری زیر پتو مثل جوجه های تازه از تخم در اکمده میشی که گنگ همه جا رو نگا میکنن😐

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
بگو عزیزم ،عشقم،  اسمش + جونم مهربون ،خوش تیپ و... مگه حتما باید مدل لوس بازی یا اسم حیوانات ...

اینا رو میگم خجالتم نمیکشم ،ولی از گفتن این چیزا خجالت میکشم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
وای چرا روووت نمیششهههه من با نامزدم دوس بودیم از دوره ی دوستی خیلی خجالت اور تر از ایناشو بهم میگفت ...

راحتم ولی همش حس مبکنم دارم بهش میگم حیون،

چرا آخه    

فقط خدا میدونه چقدر از لوس بازی و این مدل حرف زدن بدم میاد.ایییی😖

به خصوص که یه مرد بزرگ مثلا بگه عجیجم...!😣

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
تاریک آخه؟مردم میگن شکلات کارامل این همه قهوه ای خوشمزه هست بعد تاریک؟ با این حجم استعداد چطوری مخت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂. خودمم نمیدونم چطوری مخم زده خوشم نمی اومد ازش یهو دیدم عاشق کسی شدم که یه روز بدم می اومد ازش . 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است