2777
2789
عنوان

اینایی ک طبیعی جلوگیری میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 176 پست

[QUOTE=93178350]عزیزم با بار اول اقدام یعنی یک بار درماه رابطه داشتید فقط برای بارداری اقدام کردی یا بیشتر بوده[/QUOTE

من از کیت نخمک گذاری استفاده کردمدوروز قبل از اینکه مثبت بشه تا 3روز بعدش یه شب در میون . یکبار که میگم.منظورم اولین ماه اقدامه. اگر روز تخمک گداری رابطه ندتشته باشی که نمیشه

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بارداری دومم ناخواسته شدوکلی اشک وگریه😢😢😭😭اصلاوحشت کرده بودم دیوونه شده بودم چون دغدغه جنسی ...

این چه حرفیه گلم خیلیارو دیدم تغذیه رژیم قبل بارداری رو ریز به ریز رفتن ولی بازم همون جنسیت که دلشون میخواس نشده من که اصلااااا برام مهم نبود چون درکل پسر دوس ندارم ولی اگه پسرم میشد ناشکری نمیکردم الان دوتا دسته گل دارم که میممممممیرم براشون خدا روشکرمیکنم که سالمن به سالم بودن بچه هات فکر کن عزیز کفر نکن خدا خودش صلاحمون رو میدونه نمیشه به زور ازش چیزی بخوایم که شاید به ضررمون تموم شه

خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
این چه حرفیه گلم خیلیارو دیدم تغذیه رژیم قبل بارداری رو ریز به ریز رفتن ولی بازم همون جنسیت که دلشون ...

آره منم دارم فک میکنم ازکجامعلوم تعیین جنسیت میرفتم پسرمیشدشایدبازم دخترمیشد

دخترم الان بخاطرتوراهیمون خوشحاله وذوق داره منم میگم به هرحال دخترم ازتنهایی درمیادوخواهردارمیشه

حالااگه بعداخواستم سومی روباآی وی اف پسرمیارم ولی اگه هم نخواستم که همین دوتابسه جوونیمومیکنم زندگی همش بچه نیست که

آره منم دارم فک میکنم ازکجامعلوم تعیین جنسیت میرفتم پسرمیشدشایدبازم دخترمیشد دخترم الان بخاطرتوراهی ...

بذار به دنیا بیاد آنچنان دوسش داشته باشی که به حرفای الانت بخندی البته من خودم دختر دوستم ولی تواطرافیان دیدم 

سومی رو میخوای چیکار دوتا دختر عااااالین عااااااالی خدا حفظشون کنه

خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
بذار به دنیا بیاد آنچنان دوسش داشته باشی که به حرفای الانت بخندی البته من خودم دختر دوستم ولی تواطرا ...

واسه همین دوست داشتم دومی پسرشه جنسم جورشه دیگه بچه نیارم

سومی رومیگم که برادل خودم شایدآوردم معلوم نیست ازآینده نمیشه حرف زدمعلوم نیست چی پیش میاد