2777
2789
ماستم میشه داد تو 8ماه؟

Mast  k  man  az6mah  dadam  behesh  

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
واقعا؟

اره. اخه اینجوری که سینه تو دهنش خوابش عمیق نی. هورمون رشد شب ترشح میشه. باید خواب باشه. دخترم خیلی ماشالله از بچه های شما رشدش بهتره. بنظرم کم کم عادتش بده

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شبا بیدار نمیشه ؟پسرمن 2ساعت 1بار بیدار میشه

اصلا.از ۳ ماهگی بیدار نمیشه. دکترش خیلی خوبه‌. متخصص نوزاد از امریکاست. اوایل همه میگفتن حرفاش اشتباه ولی من گوش میکردم. الان متوجه شدم واقعا حالیش. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اصلا.از ۳ ماهگی بیدار نمیشه. دکترش خیلی خوبه‌. متخصص نوزاد از امریکاست. اوایل همه میگفتن حرفاش اشتبا ...

ماشاءالله ما اصلا خواب نداریم.خب چیکار کردی بیدار نشد واسه شیر

ماشاءالله ما اصلا خواب نداریم.خب چیکار کردی بیدار نشد واسه شیر

از ۳ ماهگی که وزنش شد ۶۵۰۰ شیر شب قطع کردم‌ . کوچولو بود زود عادت کرد. بنظرم شماها اشتباه میکنید. وزن بچه هاتون خیلیی کم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از ۳ ماهگی که وزنش شد ۶۵۰۰ شیر شب قطع کردم‌ . کوچولو بود زود عادت کرد. بنظرم شماها اشتباه میکنید. وز ...

هفت ماهگی چند کیلو

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
هفت ماهگی چند کیلو

۹ کیلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۹ کیلو

ماشالا ولی اضافه وزن هم خوب نیست من دخترم هشت کیلو هست هفت ماهشه   گفتن یه کوچولو اضافه وزن داره من میترسم بیشتر شه

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹