2777
2789
عنوان

ملکه های خوش هیکل بشتابید بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 160 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بعنی چقدر؟ میخوام ببینم من خیلی ام یا نه 😂😂

قدم ۱۶۸ وزنم ۸۱ ازبعد زایمان موند برام

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه ها فقط من سرکارم اگه وقفه ای تو پیامای من میفته شما ادامه بدید من برمیگردم

انرژیتون نیفته هااااا

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
من قد ۱۷۰ وزن ۸۵، کلا شکم و پهلو وسینه، کی الان خیلیه؟ 😂😂😂 مساوی شدیم گمونم

خخخخ آره مبگم مال شماهم از زایمان مونده؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
من قد ۱۷۰ وزن ۸۵، کلا شکم و پهلو وسینه، کی الان خیلیه؟ 😂😂😂 مساوی شدیم گمونم

شروع میکنیم با هم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
بچه ها فقط من سرکارم اگه وقفه ای تو پیامای من میفته شما ادامه بدید من برمیگردم انرژیتون نیفته هاااا ...

خب من از همین امشب شروع میکنم🤪

نه عزیزم، من هنوز قابلیت حاملگی هم ندارم 😁

چرا؟من قبل حاملگی ۷۰ بودم موقع عروسی ۶۷ بودم وقتی با شوهرم آشنا شدم ۶۲ بودم واقعا خیلی بد شدم