2777
2789
عنوان

بیاین ببینین دیشب نامزدم چی پخته بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 4920 بازدید | 205 پست
😂😂😂😂اون که بامزه ترع

بله بله 

ولی راستش از گرسنگی مردم بعدش   

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
این بیچار ه اهل این چیزا نبود . من بهش گفتم دوست دارم مرد آشپزی کنه . از فرداش رفت کلاس آشپزی   ...

خدایا شکرررررت بعد مدتها دیدیم یکی با شوهرش خوبه

حالم واقعا داره بهم میخوره از مردا

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم_بددور# ♥️✋🏻

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

چقد کدبانوووووو

چقد میچسب

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

فقط اون پیازچه هایی که به شکل مربع دیزاین شدن😐

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒
این بیچار ه اهل این چیزا نبود . من بهش گفتم دوست دارم مرد آشپزی کنه . از فرداش رفت کلاس آشپزی   ...

دیگه کلاس اشپزی رو اغراق نکن😆😆نه به اون تاپیکای خیانت نه به این تاپیکای اغراق امیز

خاکی که باشی اسفالتت میکنن:'(
وااای  واقعااا چه جوری میشه بین مردااا انقدر تفاوت هست 😂😂😂

بله واقعا 

تازه همشم خودش خورد 

هنوزم گاهی پیشنهاد روزنامه جای سفره را میده که من سریعا ردش میکنم 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
وووووی،چه با سلیییییقه من یبار خواستم ازین کارا کنم رفتم کنسرو قورمه سبزی خریدم ریختم تو ظرف ،بلد ن ...

شوهره منم یه بار اسپاگتی با مایه اماده ماکارونی درست کرده بود 

اصرارم داشت که مایه رو خودش درست کرده 

آخه لامصب کنسرو مایه ماکارونی اصلا معلومه تابلوئه مزش 

هنوزم که هنوزه میگه نه خودم درست کرده بودم 

کاش منم دری چیزی پیدا میکردم همون شب این داستان تموم میشد