2777
2789
عنوان

سرطان سینه😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 83 پست
انشالا عزیزم دعا کن بازم عزیزم انشاله که عمه شما هم همه این مراحل رو به خوبی میگذرونه

مرسی گلم باشه💕

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ایشون سرطان خون داشت و متاسفانه فوت کردن😔

الهی💔💔💔💔😔

خدا رحمتش کنه ، حتما تو بهشته عزیزم😍😍

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

عزیز دلم فقط و فقط روحیه بدین بهش مامان منم دو سال پیش سینش رو یکیش رو براشت و شیمی درمانی شد الان ه ...

سلام

ببخشید راهنمایی میخواستم ازتون

شیمی درمانی بعد از جراحی سرطان سینه جز تهوع چه عوارض دیگه ای داره؟

شیمی درمانی دردم داره؟😆

غذا چطور باید خورد؟

ایا بعد از شیمی درمانی عیبی نداره سرویس بهداشتی که بقیه میرند بریم بخاطر داروی شیمیایی میگم یعنی برای بچه ها بد نیست؟؟؟

راهنمایی میخوام مرسی.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

سلام ببخشید راهنمایی میخواستم ازتون شیمی درمانی بعد از جراحی سرطان سینه جز تهوع چه عوارض دیگه ای د ...

سلام گلم حالت تهوع اگه میخوایین کم شه غذا رو ببرید جای دیگه درست کنید مثلا حیاطی جایی که بوی غذا حالش بد نکنه  عوارض دیگه موها به شدت میریزه که مجبور به کچل کردن با ماشین اصلاح میشه  گرمی اصلا نخوره خنک و سرد بیشتر بخوره ابمیوه طبیعی بگیرید تو خونه تند تند بخوره مثلا اب هویج یا اب پرتقال و سیب که عوارض شیمی درمانی از طریق ادرار خارج شه از بدن  نه گلم سرویس بهداشتی موردی نداره 

و اینکه میوه و سبزی رو خیلیی تمیز بشورید 

زیاد سعی کنید سرما نخوره 

بدن کوفته میشه بی حال میشه یکم نگران نباشید درست میشه بعدش

انشاله به حق فاطمه زهرا هیج کس مریض نشه همه مریض ها شفا بگیرن از جمله مریض شما 

بازم سوالی داشتی بپرس راهنمایی کنم 

سلام مجدد. ممنون بابت پاسخ کاملتون. منطور پخت غذا جای دیگه باشه. برای چند روز؟قبل  و بعد از ش ...

سلام گلم  اره بهتره بوی غذا خیلی بهشون نخوره  بعد از اینکه از شینی درمانی اومد خونه به مدت سه الی 4 روز بعدش کم کم بهتر میشه اره دگزا هم جزو امپول هاش هست نگران نباش 

عوارض که باید مراقب بود دیگه با کسی روبوسی نکنه وقتی دارو تزریق کرد شاید سرماخوردگی زود انتقال پیدا کنه  روحیه اش  رو شاد کنید 

مادرم 8 جلسه شیمی درمانی شد 

عذر میخوام مریض شما کی هستن چه بیماری دارن؟؟

سلام گلم  اره بهتره بوی غذا خیلی بهشون نخوره  بعد از اینکه از شینی درمانی اومد خونه به مدت ...

عزیزم دوستم هست مثل خواهرم برای همین میخوام همه کاری کنم براش....گرید 3 سرطان سینه داشت....توده ی یک و نیم سانتی

توده رو برداشت دکتر فقط و سه تا لنف اما لنف درگیر نشده بود الهی شکر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

عزیزم دوستم هست مثل خواهرم برای همین میخوام همه کاری کنم براش....گرید 3 سرطان سینه داشت....توده ی یک ...

اخی انشاله خدا برا هم نگه تون داره انشاله که خوب میشن فقط  سعی کن روحیه اش رو شاد کنی  شیرینی و شکر و اینجور چیزا هم حذف کنه همچنین سرخ کردنی 

سینش رو تخلیه نکردن؟

اخی انشاله خدا برا هم نگه تون داره انشاله که خوب میشن فقط  سعی کن روحیه اش رو شاد کنی  شیر ...

کامل نه فقط همو سمتی که توده بود یکم تخلیه شده کامل برش نداشته

عزیزم حال دوستتون چطوره؟

خوبه عزیزم شکر خدا پر روحیست.... 

شیمی درمانی میشه.. اخرین جلسشه ...بلافاصله پرتو درمانی شروع میشه براش.....الهی شکر سرشار از روحیست جز دو سه روز که درد داره.

خدا کمک کنه به همه ی مریض ها....خدا هر کس مریض میشه از بی پولی نمیره ..داروی شیمی واقعا نایابه حتی نوع ایرانیش🙁

در کنار این درمان تغذیه مهمترین حرف رو میزنه....امیدوارم بیمار سرطانی انقدر توان مالی داشته باشه که در این راه تلف نشه😔

.....