2777
2789

این مشکل برای خواهر دوستم پیش اومده 

منو دعوا نکنید🖐🖐

دختر خانوم 19 سالشه 

دانشجوی سال اول دانشگاه تو یکی دانشگاه های مطرحه 

از خانواده مذهبیه چادریه

وضع مالیشون متوسطه یعنی مشکل مالی ندارن

شرایط اجتماعی خیلی مناسبی دارن

یه خواهر و یه برادر داره که ازدواج کردن

دختر محجوبیه 

ارومه 

از نظر زیبایی واقعا قشنگه

حالا شرایط پسره 

23 سالشه 

برنامه نویس و طراح سایته 

خونه داره ولی ماشین نه 

به جز خودش سه تا برادر داره 

از خانواده مذهبی هستن 

جایگاه اجتماعی خوبی دارن 

یکسال با یه دختر نامزد بودن 

پسره در مورد علت جدایی گفته عقایدمون بهم نمی خورد همین هیچ توضیح دیگه ای نداده 

خانواده پسره خیلی ناراضی میرن خواستگاری 

دوستم گفت مادرش با مقنعه اومده بوده

گفت بعد چند دقیقه گفته پسرما نامزد داشته ولی نامزدیش بهم خورده،الانم گفته از دخترشما خوشش میاد 

وقتی خواهر دوستم از پسره می پرسه که به مادرش راضی هست یا نه پسره میگه من به کسی اجازه دخالت نمیدم

بچه ها دوستم و خواهرش کنارم نشستن دارن می خونن

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

پست-اول-خار-نداشت#  

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا و ابدا مطلقا ممنوع😱😱 وقتی خود پسر نمیخواد مسئولیت بپذیره و حتی رضایت نمیده به ازدواج کاملا ا ...

متوجه نمیشم

بچه ها دلیل هم بگید

علت ناراضی بودن اونها چی بوده؟؟؟؟ 

پسره خیلی کم سنه من فکر نکنم کار درستی باشه ازدواج با او

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

نه

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

خیر نه تنها ازدواج نمیکردم  از همون اول هم گفتم اگر خانوادت رضایت ندارن  از همینجا برگرد هم نظر خانواده خودش هم نظر خانواده خودم مهم بود 

بعدم این آقایی که میگید خیلی مبهمه امکان داره بعدا  راز هاش فاش بشه و معلوم بشه کاسه ای زیر نیم  کاسس 

ب نظرم نه.طرفت را باید بسنجی ببینی اونقدر محکم هس ک پای همه چی وایسه.نه اینکه بعد از ی مدتی با کوچکترین مشکلی جا بزنه.