2777
2789
عنوان

جوش صورت☹

1607 بازدید | 17 پست

دوستان کسی میدونه واسه جوش صورت  چی خوبه؟

چی بخورم صورتم جوش نزنه؟

میگن قارچ گانودرما برای جوش صورت خوبه، کسی تا حالا استفاده کرده؟

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

والا شنیدم خاکشیر صبح ناشتا خیلی خوبه

عرق کاسنی هم میگن خوبه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادویه جات و شیرینی جات و چربی و سرخ کردنی رو محدود کن.

میوه و سبزی بیشتربخور.

صبح ناشتا هم بایه میوه یا خاکشیر یا عرق کاسنی روزتوشروع کن و یه رب بعدش صبحانه بخور.

مهم ناشتا و اول صبح هست همیشه اول صبح ها یه چیزی بخور که تصفیه کننده باشه برای کبد و بدنت تا جدش نزنی.

من پماد روغن بنفشه از عطاری گرفتم. واسه جوش و جای جوش و لک و چین و چروک/ 

عالییییییه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ببین گلم فقط تغذیه مهمه خیلی. همیشه ناشتا یه چیز تصفیه کننده بخور.

مرسی عزیزم از راهنماییت🙏🙏🙏

صورتت پر مو نشد؟

تا حالا که نه.

الان 5 ماهه روزی دوبار می زنم.

روغن بنفشه نه. پماد بنفشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

دوستان گفتم تجربیاتمو با اونایی که مشکل منو دارن و صورتشون جوش میزنه به اشتراک بزارم راستش هر کاری میکردم باز صورتم جوش میزد ولی عطاری یه عرقی بهم داد مال عالیان سبز بود اسمش اون ناف هست، واقعا برام عالی بود البته اگه بخوای دائم جوش نزنی باید ۴_۵ بستش رو استفاده کنی، من الان ۵ بسته اون ناف رو کامل تموم کردم و دیگه الان یک ماهی هست که اصلا صورتم جوش نمیزنه البته از همون هفته اولی که استفاده میکنی دیگه صورتت جوش نمیزنه ولی خوب باید تا پاکسازی کامل استفاده کنی