2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال شرعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 32 پست

قبوله، شورت و شلوار که پاشه برا چی میخواد خونه کثیف شه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حكم براي نماز شما : چيزي را كه نميدانيم پاك است يا نجس پاك هست  شما در مورد خودت وسواس بخ ...

ممنونم ازت مرسی دوست هوبم

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
اگه به بدنش پاشيده باشه بعد بيا خودشو به جايي بزنه  اونجا نجس ميشه مثلا فرشت يا رو تختي يا شل ...

خب منم سوالم این بود 

شک نباید اعتنا کنی.بعدم جایی نجس نمیشه.ته تهش یه قطره به لباس زیرش پس بده که اونم جذب میشه.به خونه ن ...

ممنونم دوست خوبم

اگه نظری نداری لطفا پست نزار ممنون روز بخیر

پست گذاشتنم تو تاپیکی که مربوط به تبادل نظراته

به شخصِ خودم مربوطه 

روز بخیر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگر یقین کنید به سرایت نجاست،باید اون مکان رو آب بکشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی باحال بود.این بنده خدا رو تگ میکنی بیاد چی بخونه؟تاپیک باحال باشه یه چیزی    

عزیزم ایشون تحصیلات حوزوی دارن! تگ کردم بیاد جواب استارتر رو بده! قبل از پست شما هم پست گذاشتن!

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خیلی باحال بود.این بنده خدا رو تگ میکنی بیاد چی بخونه؟تاپیک باحال باشه یه چیزی    

توی امضاشون هم لینک تاپیک پاسخ به سوالات شرعی دارن گفتم شاید به درد استارتر بخوره😐

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌