2821
2789
عنوان

سقط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 35 پست
گرمیجات بخور 

باشه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم خیلی سخته ۶ماه بمونم زیاده برام😞

اصلا نمیگذره لامصب

یه کم روبراه شم برم سراغ باشگاهم و ولاس اینا یه کم سرگرم شم

از کی میشه ورزش کرد؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
اصلا نمیگذره لامصب یه کم روبراه شم برم سراغ باشگاهم و ولاس اینا یه کم سرگرم شم از کی میشه ورزش کرد ...

نمیدونم والا توام ۶ماه میمونی؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
نمیدونم والا توام ۶ماه میمونی؟

چهارشنبه باید برم دکتر ببینم چی میگه ولی شوهرم گفت اگه گفت چهارماه تو ۶ماه دیکه بیار اگه گفت ۶ماه ۸ماه بعد بیار

یعنی میگفت ۲ماه بعد از اینکه گفت بیار که بدنت نگهش داره اینسری

اگه به من بود که میگفتم یه ماه دیگه اقدام کنیم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز