2777
2789
عنوان

اینا خوبع؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 66 پست
اگه دسرای خوشمزه و سالادم داری تا منم بیام    

سالاد هس دسر حوصله ندارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم راضی به زحمت نیستم تروخدااینقدر خودتو اذیت نکن میگوسوخاری کافیه عزیزم😊😊😊😘😘😘

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
بوقلمون رو چجوری درست کردی؟ 

از دیشیب زعفرون و ادویه زدم و پیاز الان میپزم بعد سرخ میکنم بعد روش اب  رب زرشک کمشش میریزم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خسته نباشی عزیزم.البته میگو و بوقلمون همه پسند نیستن.ایشالا که دوس دارن مهمونات

میگو رو دوست دارن پرسجو کردم بوقلمون رو نمیدونم ..تو فریزر بود گفتم  دیگه خراب نشه بخوریم  ...همسرم دوست داره

مرسی عزیزم راضی به زحمت نیستم تروخدااینقدر خودتو اذیت نکن میگوسوخاری کافیه عزیزم😊😊😊😘😘😘

😂😂😂مگه تو هم میای؟

بوقلمون کلی وقت لازم داره برا پختن

نه بابا یه ساعته میپزه 

خانواده شوهرو اینهمه تدارک؟؟؟!!!!! جلل الخالق😂 تواین سایت والا عروس وخانواده شوهر فقط بینشون ...

😂😂😂😂😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
نه خانواده حودمم البته همسرم بدون هماهنگی با من دیشب دعوت کرده ..یه تازه عروس داماد هستن 2نفرن

به به بسلامتی عزیززززم😍

خوش بگذره خانمی

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
فقط قرمه سبزیش خوبه میگو و بوقلمون سلیقه ای هست من که نمیخورم من اگه مهمونت بودم فقط قرمه سبزی میخور ...

اونا میخورن پرس جو کردم