2777
2789
عنوان

از گرما مردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينو بدون وقتي گرمه هوا همه جا گرمه ، الکي نگران نباش

شما کدوم شهرید؟من تازه شیراز بودم و اصفهان ...تصورش برات محاله بخوای اینجا اصلا تصور کنی.وقتی بخوای کولر ماشین رو هم بزنی ماشین جوش میاره از بس هوا داغه نه گرم.و باید ماشین رو هم خاموش کرد

وقتی اب بره پمپ کار نمیکنه اب هم قطع میشه.

ای بابا منم خوزستان زندگی کردم مسجدسلیمان اما ما تانکی داشتیم اون همیشه پر بود برا مواقعی که آب نبود مامانم یک تانکی کوچیکم خریده بود و پر آبش میکرد ما همش توش شنا میکردیم خخخخخخ

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
شما کدوم شهرید؟من تازه شیراز بودم و اصفهان ...تصورش برات محاله بخوای اینجا اصلا تصور کنی.وقتی بخوای ...

اونجا خیلی گرمه حق دارید من شخصا نمیتونم زندگی کنم جنوب،طاقت گرما ندارم ولی تازه اصفهان بودم،خودمم تهران زندگی میکنم هم اصفهان هم تهران واقعا گرم شده،هیچ وقت اینجوری نبود

🧿
شما کدوم شهرید؟من تازه شیراز بودم و اصفهان ...تصورش برات محاله بخوای اینجا اصلا تصور کنی.وقتی بخوای ...

اصلا تصورش برام محال نيست ، عسلويه که از شرجي ماشينا برف پاکن ميزدن ، بسکه خيس ميشد اونجا که بدتر از اهوازه