2777
2789
فقط اسم طرف رو میده ؟ شماره ملی رو نمیده؟

نه عزیزم فقط اسمش

تازه من از یکی شنیدم که نمیزنه سیمکارت به اسم کیه فقط اسمی که با اون شماره وارد اینترنت شده باشه حتی اگه فقط یکبار وارد اینترنت شده باشه یا هر برنامه اینترنتی دیگه

هر موقع خواستید لایکم کنید به جاش یه صلوات برام بفرستید💛😔
نه عزیزم فقط اسمش تازه من از یکی شنیدم که نمیزنه سیمکارت به اسم کیه فقط اسمی که با اون شماره وارد ا ...

اهان مرسی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان برنامه رو نصب کردم.

شما وقتی یه شماره رو سرچ میکنی،و من مثلا این شماره رو تو گوشیم به اسم f ذخیره کردم و جزو کانتکت هام هست،برای شما هم اسم f رو نشون میده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
من الان برنامه رو نصب کردم. شما وقتی یه شماره رو سرچ میکنی،و من مثلا این شماره رو تو گوشیم به اسم f ...

ازچه قسمتی گرفتیش؟ ابزارها؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
ازچه قسمتی گرفتیش؟ ابزارها؟

تو قسمت جستجو، اسم انگلیسی برنامه رو بزن میاره