2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 48 پست
عزیزم بشین فکر کن یعنی آنقدر بده ک تو وقتی بهش فکر میکنی آنقدر اعصابت خورد میشه  بشین فکر کن ا ...

ازش متنفر نیستم ولی امشب دلم‌ نخواست برم پیشش بخابم 

دلم نمیخاد بهم دست برنه 

دلم نمیخادش دیگ

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا انقد خودتو ناراحت نکن باور کن از مردا هم بپرسی همینارو ب زنا نسبت میدن😁 میکن ب جیش دل خوش کن ...

به قران همه میگن خیلی نازی 

همه مین خوش اندامی 

خودش میگه غذاهات از غذاهای مامانمم خوشمزه تره 

مدام قربون صدقش میرمو اداها بچگونه و جالب درمیارم 

ولی دیگه سردم میکنه روز به روز 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
منم امشب خورده تو ذوقم‌.با ذوق و شوق فراوان پنجشنبه جشن سیسمونی میخواستیم بگیریم .کادوی مادرشوهرم فک ...

هدفت از جشن گرفتن قطعا فقط گرفتن کادو از مادرشوهرت که نبوده

پس ناراحت نباش

قلیون خیلی مضره نکش.ویتامین B6بگیر روزی دو تا بخور عالیه همه چی رو میزون میکنه ..شوهرت رو هم حرص نده ...

جای خالی همه چیو با قلیون پر کردم 

دلم میگیره فقط قلیون میکشم

ازش متنفر نیستم ولی امشب دلم‌ نخواست برم پیشش بخابم  دلم نمیخاد بهم دست برنه  دلم نمیخاد ...

خب پس فقط ازش عصبانی هستی چطوره باهاش حرف بزنی حلش کنی؟ 

یا ب نظرم برو یه لیوان آب سرد بخور دو تا نفس عمیق بکش دو تا صلوات بفرست برو جای همیشگیت بخواب هیچوقت سنگرتو ترک نکن اگر میخوای شوهرتو از دست ندی از من ب تو نصیحت با لج و لجبازی مردا بدتر میشن 

زبان نرم مردو نرم میکنه 

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 

اولین کاری که باید بکنی اینه که خودتو دوس داشته باشی

لباس خوب بپوش باشگاه برو غذای خوب درست کن برنامه ریزی کن آرایش کن برقص شاد باش انرژی داشته باش ببین چطوری شوهرت از این رو به اون رو میشه

جای خالی همه چیو با قلیون پر کردم  دلم میگیره فقط قلیون میکشم

فقط یه مسکن زود گذر

خب شاید خیلی راه ها باشه که امتحان نکرده باشی

سعی کن تغییر ایجاد کنی

سعی کن زندگیت رو خودت بسازی

خب پس فقط ازش عصبانی هستی چطوره باهاش حرف بزنی حلش کنی؟  یا ب نظرم برو یه لیوان آب سرد بخور دو ...

خیلی خسته شدم من سه ساله ازدواج کردم اندازه یع قران حرف زدم باهاش ولی کو تغییر و تحول 

اصا امشب دلم نمیخادش چی کار کنم 

اولین کاری که باید بکنی اینه که خودتو دوس داشته باشی لباس خوب بپوش باشگاه برو غذای خوب درست کن برنا ...

من کلا خودم اینجوریم ارایش میکنم لاک میزنم به خودم میرسم مشکل من نفهمی همسرم