2777
2789
پسر

به سلامتی. نمیدونم چرا حال و احوالت اینجوریه‌. ولی خب خودتو سرگرم کن. به نظرم برو استخر. با دوستات کنار هم باشید‌. قبلا چه کاری شادت میکرد الانم انجام بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دقیق چند هسته هستی؟ وای نی نی سایت تیکربارداری منو اشتباه میزنه ولی فکر کنم با شما همراهم

من الان ۱۳ هفته دقیقم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خب تاریخ زایمانت کی گفته دکتر؟ میشه تاریخ آخرین پریودی هم به بگی؟

زایمانو گفت ۲۷ آذر .آخرین پری ۱۹ اسفند

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
واااااا چرا مال من همچی هست  ای خدا من‌آخرین پریودم ۲۰ اسفنده امروز ۱۱ هفته پر کردم زایمان ...

نمیشه که شما هم ۱۳ هفته رو فردا پر میکنی.تاریخ زایمانم که نمیشه انقدر اختلاف داشته باشه.من هر سونویی رفتم همین تاریخو داد.ان تی رفتی؟

بنظرتون دلیلش چیه؟

گفت تاریخ سزارین یا طبیعی؟چون معمولا سونوها تاریخ طبیعی میگن.منم سزارینم میفته ۱۲ ۱۳ آذر