2777
2789
منم حوصله دو وعده ندارم فقط نهار

اره واله.یعنی زندگی ک همش خوردن باشه.متنفرم.من شوهرم ظهر ک میشه زنگ میزنه ناهار چی هس بخورم.هیچوقت نگفت امروز واست فلان کار کردم فقط از رکار زنگ میزنه چی هس بخورم.حالم از این سوال دیگه بهم میخوره.شبام زنگ میزنه چی هس از ظهر بخورم هرچی هس گرم کن تا ی چیزم از بیرون بیارم بخوریم.فقط و فقط خوردن😠😠😠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شوهر من كه ساعت ١٠ شب خسته و گرسنه مياد خونه  بهش شام ندم؟؟؟ دخترم و چى كنم كه غذا ميخو ...

خخخ. شما حتما ی وعده میخاد.من شوهرم ظهر زنگ میزنه چی هس بخورم.شبم زنگ میزنه چیزی هس ک بخورم با بگیرم بیارم.حاضرم هیچی نخورم.ولی از ادم شکمو فرار میکنم

خخخخ شوهرمن از صبح هیچی نخورده چون دیر اومد گفت ناهار چی داریم گفتم هیچی الان خوابیده ولی یکم دلم سو ...

من ک عمرا بزاره شکم خالی بخابه.اصلا غذای سبک هم راضی نیس.ناهار مفصل میخوره درست نکنم رستوران میگیره.از بس ایراد میگیره ب غذا درست کردن ک دلم نمیخادچیزی واسش درست کنم

نه شوهرم ناهار هم مياد خونه 

وای .مگر ادم خودش خوش غذا باشه.من همیشه ب طاهرم و قیافم میرسیدم دس ای شوهر دارم تپل میشم دوس ندارم تپل شم.کلا خوش غذا نیستم تو خونه واسه تفریح میخورم😑

وای .مگر ادم خودش خوش غذا باشه.من همیشه ب طاهرم و قیافم میرسیدم دس ای شوهر دارم تپل میشم دوس ندارم ت ...

ديگه من براى شوهرم و دخترم ناهار و شام ميپزم 

چون گرسنشون ميشه 

ربطى به خوش غذايي خودم نداره 

خودمم ميخورم ديگه 

شام نپزم كه خودم نخوام بخورم 

دخترم و شوهرم چى كنن؟

🧿
ديگه من براى شوهرم و دخترم ناهار و شام ميپزم  چون گرسنشون ميشه  ربطى به خوش غذايي خودم ن ...

خب ناهار ک درست میکنی بیشتر بزار ک واسه شام شوهرتون هم بمونه.البته بعصیا خودشون غذا درست کردن دوس دارن