2777
2789
عنوان

حضانت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 29 پست
بله بچه رو ميتونه ببره حضانت مال شماست؟ يعني از قبل گرفتي؟

برای خودم سوال نکردم. برای یکی از اشناها سوال کردم

با یک وکیل مشورت کردم یک قولهایی میده که نمیدونم واقعا میشه یا نه

متاسفانه این آشنای من، همسرش به هیچ صراطی مستقیم نیست

اهل دعوا و دست بزن و تهدید و ناسزا

حاضر به رفتن پیش مشاور نیست

به این آشنای ما هم اجازه نمیده از خونه بیرون بره چه برسه پیش مشاور و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حکم جلب زمانی صادر میشه که ثابت بشه مرد کتک زده یعنی شما با نامه ی پزشکی قانونی شکایت میکنی و جلسه ...

اگه کلانتری زد و خورد و تایید کنه شاهد نیازی نیست در دعاوی زوجین . ولی باید کلانتری زمان دعوا باهاشون تماس گرفته بشه و وارد منزل زوجین بشن 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
تا وقتی ک خانم خونه رو ترک نکرده باشه و تمکین کنه

نخیر این اشتباه 😊😊😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اگه کلانتری زد و خورد و تایید کنه شاهد نیازی نیست در دعاوی زوجین . ولی باید کلانتری زمان دعوا باهاشو ...

نه اینطور نیست

پلیس نمیتونه بدون حکم دادگاه وارد خونه ی کسی بشه

اونی هم که شما میگی صورت جلسه ست که پلیس میاد بر اساس چیزایی که دیده مینویسه میده دست خانوم

در هر حال باید 2 شاهد مرد موقع ضرب و شتم حضور داشته باشن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
برای یکی از اشنایان سوال کردم

بگواقدام نکنه خودش فقط اگه شوهرش بدرفتاره سخته

نامه پزشکی قانونی داره واسه کتک کاری و...؟

فقط بایدبره واسه اجرت المثل ونفقه ومهریه اقدام کنه شایدازاین طریق بشه طرف نرم بشه وتوافق کنن...

بچه هم تا۷سالگی ماله خودشه صددرصدفقط توطول هفته دوروزویه شب معین میشه ببره اونم اگه سه بارغیبت کنه بستگی به قاضی ووکیل به ضررشه

مقرری بچه م که اصولاًماهی۵۰۰ الی۱تومن...

ان شاا...که سازش کنن باهم به اینجاهانرسه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
نه اینطور نیست پلیس نمیتونه بدون حکم دادگاه وارد خونه ی کسی بشه اونی هم که شما میگی صورت جلسه ست ک ...

ن عزیزم. صورت جلسه ن

مامور کلانتری وقتی بیاد نیاز ب حکم نداره وقت خودت زنگ زدی اجازه ورود میدی نیازی نیست. 

همونجا شکایت نامه مینویسن و طرفیندامضا میکنن. شاهد نیازی نداره‌ .

من زیاد دیدم از اینجور موارد. تو دعاوی ک باعث نقص عضو میشه شاهد الزامیه. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه به اين راحتيا هم نيست والا برادر شوهر من كه داره طلاق ميگيره همه چي رو هم ازش خواستن ماشينش خونش ...

نه منظدرم اینه ک اگر دارایی نداشته باشه 

ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪
با قانون جدید  ای مهریه زندان نمیندازن از دارایی هاش میدن اگرم نداشت کار کنه بده

هنوزتصویب نشده قانونش

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

نتخاب وکیل خوب برای حضانت فرزند نیاز به توجه و تحقیق روی سوابق و دانش وکیل دارد. حضانت مسئله مهمی است که باید به درستی به آن پرداخته شود. حضانت فرزندان حق و در واقع تکلیفی است که قانون برای نگهداری و حفظ کودکان به والدین سپرده است. وابستگی والدین به فرزندان، امری کاملا طبیعی بوده و دعوا بر سر گرفتن حضانت فرزند، یکی از رایج ترین دعاوی زمان طلاق زوجین از یکدیگر است.

سایت برترین وکیل بهترین وکیل حضانت فرزند در تهران را معرفی کرده است حتما به این سایت سر بزنید.